Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brazil – Croatia

Brazil v Croatia U2.5 @1.862
Insats: 8/10 units
Sannolikhet: 55,5%
Korrekt odds: 1.80
Spelvärde: 103,4%

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det börjar närma sig VM på riktigt nu, och det vankas genrep på Anfield när toppnationen Brasilien möter Kroatien. Brasilien, som är en av de största, om inte den största, favoriten till att plocka hem kalaset kommer till skott med en drös absoluta världsklasspelare. Inte minst på offensiven där man hittar bl.a. Coutinho, Neymar, Marcelo, Paulinho, Willian för att nämna några.

Kroatien tog sig vidare via playoff där man pulveriserade Grekland med 4-1 i den första matchen. Därefter var det avgjort och man kunde spela av bortamötet. Kroaterna har givetvis ett väldigt bra lag dem också. Frågan är om de inte har VMs bästa fötter på mittfältet. Det är b.la. spelare som Rakitic och Modric som lyfter den rubriken. Framåt har man det ganska bra ställt också med Ivan Perisic och Mario Mandžukić.

Även om det är två ganska offensivt starka lag väljer jag ändå underspelet. Inför denna match på Anfield kommer varken Neymar eller Mandžukić att starta, och jag gissar att Kroatien kommer försöka matcha Brassarnas offensiv genom att säkra upp hemåt i första hand. Det ska även tilläggas att även om det är stora offensiva namn, ska de ändå få ihop det som ett lag, och det kan mycket väl ta ett tag att bli varma i kläderna. Eftersom det är en träningsmatch och genrep vill man sätta de viktiga pusselbitarna, och i andra halvlek lär det komma en del byten vilket kan göra att tempot går ner, och matchen blir sönderryckt.

Jag tror på en matchbild där Brasilien kommer äga boll och styra spelet, och Kroaterna kommer ligga rätt i banan och vänta på omställningar. En avvaktande start att vänta? Underpselet synas hur som helst till 1.862.
Fotboll

Brazil – Croatia

  • Datum:
    03 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td