Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Husqvarna – Åtvidaberg

Husqvarna - Åtvidaberg @ 2.50 (Bet265), insats 7 units (ca 3.5%)

Det här är gratis godis som delas ut. Bara in och hämta innan oddset vänder ner igen. Hemmalaget ska vara favoriter här och inte som nu helt jämbördiga med Åtvidaberg.

Det här är ett bottenmöte i Division 1 Södra och efter flertalet förluster lyckades bägge lagen ta poäng i senaste omgången. Men det intressanta är att Husqvarna vann med 5-0 borta mot Skövde medan Åtvidaberg fick 1-1 hemma mot Kristianstad. Bägge mötte alltså andra bottenlag men med 5-0 i ryggen och fyra olika målskyttar så är det en energi jag tror lever kvar till den här matchen. Ingen rädsla här trots att det är en ny sexpoängsmatch.

Åtvidaberg åkte ju ur Superettan förra säsongen och det slutade så illa som med en sistaplats och endast nio gjorda mål på bortaplan. Inledningen i division 1 har inte var bättre precis utan efter åtta omgångar är det tre oavgjorda matcher som är det laget kan "stoltsera med". På bortaplan har de släppt in i snitt tre mål per match och lyckats få med sig en poäng via 1-1 mot Utsikten i bortapremiären.

Husqvarna inledde med att plocka poäng mot Mjällby som toppar serien men efter det har det varit lika skralt med poäng som för Åtvidaberg. Lagen de mött är ungefär desamma vad gäller kvalité. Totalt har Husqvarna ett måls bättre målskillnad ifall vi inte räknar med 5-0 segern senast. Tittar vi på förra säsongen fick hemmalaget ihop 5-5-3 (23-15) på just hemmaplan. Att då ta emot ett lag som är i fritt fall och som närmar sig division 2 tror jag passar perfekt nu. Det här tar Husqvarna hem.

Bortser vi från Svenska Cupen så har Åtvidaberg nu elva raka matcher på bortaplan utan seger och det är endast två av dessa som slutat med poäng. Brytpunkten nu går på 40% men jag är kvar där marknaden var för någon dag sedan, nämligen minst 45% åtminstone. I så fall behöver vi odds över 2.22 för att hitta värde. När matchen öppnades var oddset runt 2.00 på hemmalaget men var det för lågt då så är det för högt nu!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Husqvarna – Åtvidaberg

  • Datum:
    03 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Division 1 Sodra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-03 17:55

4-2 är ett bra resultat och det var även fyra olika målskyttar nu. Ska bli intressant när det kommer upp odds i deras nästa match då de möter Lund hemma. Känns som det kan bli riktigt bra värde där på en av sidorna. Skönt med en vinst även om det såg lite bekymmersamt ut i halvtid trots klart bättre spel och fler chanser men här blev det rättvisa till sist!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td