Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Orgryte – Falkenbergs

Orgryte v Falkenbergs +0.25 @1.961
Insats: 8/10 units

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det dags för en seriefinal i Superettan på Gamla Ullevi, och det är tabelltvåan Örgryte, en av säsongens stora överraskningar, som tar emot serieledande Falkenberg.

Örgryte rivstartade säsongen, och plockade hem hela 19 poäng efter sju spelade omgångar. Därefter har formkurvan tagit en flackare väg, och till detta möte har man förlorat 2 av de 3 senaste mötena. Sist blev det torsk mot nykomlingarna Brage med 3-1.

Alibek Aliev och Jakob Lindström drog båda två på sig varsin tomatskiva, och är således avstängda i eftermiddagens drabbning. Missar matchen gör även mittbacken David Engström samt lagets stjärna Diego Montiel. Den sistnämnda p.g.a en skada.

Örgryte kommer alltså till skott med fyra av sina viktigaste spelare borta och då bör det bli tufft mot ett Falkenberg i toppform. Sist besegrade man Värnamo med klara 4-1 på bortaplan, och det var Falkenbergs 3e vinst på de 4a senaste.

Med tanke på omständigheterna vad det gäller truppläge osv ligger favoritskapet på tok för högt, och jag ger Falkenberg alla möjligheter att rycka i toppen.
Fotboll

Orgryte – Falkenbergs

  • Datum:
    03 jun 2018
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td