Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Saudi Arabia – Peru

Saudi Arabia v Peru Ö2,25 @2.01
Insats: 8/10 units
Sannolikhet: 54%
Korrekt odds: 1.85
Spelvärde: 108,6%

-------------------------------------------------------------------------------------------

Matchen spelas på neutral plan i St. Gallen i Schweiz, och bägge lagen ska spela VM om två veckor. Saudi Arabien kommer spela i grupp A tillsammans med Ryssland, Egypten och Uruguay. Möjligheter till avancemang där får ändå ses som små. En 3e eller 4e placering känns på förhand rimligt.

På de senaste fem matcherna har man 2-2-1. Man spöade Algeriet och Grekland, medan man torskade mot Italien och Belgien, samt kryss mot Ukraina. Inga jättedåliga insatser med tanke på lagen man mött.

Peru ska spela i grupp C med Australien, Danmark och Frankrike, och jag tycker på förhand att man har alla chanser att knipa 2a platsen där. Det blir givetvis en nyckelmatch mot Danskarna, men att underskatta Peru är inget att rekommendera. De senaste fem mötena har man fina 4-0-1 i facit, och lag som b.la. Kroatien har man besegrat.

Givetvis ska Peru vara favoriter här, men oddset lockar inte speciellt. Jag väljer istället att kika på målmarknaden då jag tror vi kan få se en fartfylld match med många målchanser. Inget av lagen är speciellt defensivt starka, och jag tycker linan ligger klart lågt här.
Fotboll

Saudi Arabia – Peru

  • Datum:
    03 jun 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td