Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Jonkopings Sodra – AFC Eskilstuna

Jonköping Sodra v AFC Eskilstuna +0 @1.76

-------------------------------------------------------------------------------------------

Omgång 11 i Superettan, och J-Södra har trummat igång rejält nu efter en trevande start på säsongen. Man hittas just nu på en 11e placering, men formen är lysande. Man har på de sex senaste matcherna facit 3-1-0.

AFC Eskilstuna är alltså gäster inför kvällen drabbning, och de allra flesta trodde på det stora tappet här. Nya lag som går bra, men åker ur Allsvenskan brukar fallera totalt. Laget har egentligen ingen riktigt identitet eller publik, men till allas förvånande har man alltså motbevisat samtliga, och placerar sig just nu på 3e plats. Precis som J-Södra, har även AFC en riktigt fin form, nästan ännu bättre. Man är faktiskt obesegrade på de 8 senaste matcherna.

Det är två väldigt jämna lag. AFC har startat säsongen bättre, men jag håller ändå J-Södra som det bättre laget, och på naturgräset på Stadsparksvallen är man erkänt svårslagna. Gästerna har 3 avbräck i Nnamani, Wellyson och Felix Michel. Alla har dragit på sig 3 gula kort, och det lär knappast stärka AFC´s chanser.

Med tanke på hemmaplansfördelen, och truppsituationen i AFC ser jag J-Södra som ganska klara favoriter, och en förlust bör iallafall ligga långt borta. 1an plockas med en gardering på krysset.
Fotboll

Jonkopings Sodra – AFC Eskilstuna

  • Datum:
    04 jun 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-06-06 16:03

Jo, även om de siffrorna känns lite överdrina sett till matchbilden. AFC var bättre men i och med att bollinnehavet skrevs 4%-96% till AFC´s favör vet jag inte hur mycket jag ska tro på målchanserna heller..

AmaerildeRimfrost 2018-06-05 01:49

Klart det blev 0-0 ???? Men 16-2 i målchanser till AFC, det var överraskade klart!

AmaerildeRimfrost 2018-06-04 13:43

Var på väg att reka den här igår men lägga mig på andra sidan. Oavsett får du uppdatera och få det rätt, du skriver sex senaste, men 3-1-0 blir bara fyra matcher. Jönköping kommer sen med en förlust mot HIF i bagaget. Intressant vi värderar den olika men det är ju just det som är så intressant med betting Good luck!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td