Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Serbia – Chile

Serbia - Chile -0.25 @2.08

-------------------------------------------------------------------------------------------

Den stora besvikelsen i Sydamerika är tveklöst Chile, som bommade VM platsen trots den namnkunniga trupp man besitter. Peru knep sistaplatsen och det är helt klart en fotbollsnation i gungning.

Annat läge är det i Serbien, som snodde åt sig förstaplatsen i gruppen, där lag som Österrike, Irland och Wales besegrades. Laget ser intressant ut, och detta får ses som ett genrep inför Ryssland senare i Juni.

Jag ser Serbiens chanser som väldigt goda här. Chile har, som vi tidigare nämnt, inte alls rosat marknaden. Man förlorat senast mot ett svagt Rumänien. Spelare som Sanchez, Vidal, Vargas med flera lämnades utanför truppen, och det mesta tyder på att så blir även fallet här.

Matchen spelas på neutral mark på UPC-Arena, i Österrike, och Serbien har klart mycket mer att spela för då man måste få ihop pusselbitarna. Lägg där till Chiles försvagade trupp så tycker jag att favoritskapet borde vara tyngre på Serbien.
Fotboll

Serbia – Chile

  • Datum:
    04 jun 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td