Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Stepping Spaceboy – Övriga

Jägersro lopp 8:

Här väljer vi att spela 2 Stepping Spaceboy som har lopp i kroppen efter lång vila. Han härdades mot kulltoppar under fjolåret, spurtade bland annat riktigt bra via 1.09,0 sista400 som fyra i uttagningen till Derbyt och slog både Dartagnan Sisu och Handsome Brad säkert från ledningen 21/7. Senast galopperade han 1200 kvar med återkom mycket vasst som trea i mål. Med det loppet i kroppen lär han vara ännu bättre denna gång och motståndet ser klart passande ut. Vi tycker han är överlägset bästa hästen i fältet och Admir Zukanovic låter mycket nöjd med honom inför detta. Han är snabb ut och kommer sitta bra på det direkt. Toppchans oavsett resa och vi kliver in med 5 units till 4.15!
Trav

Stepping Spaceboy – Övriga

 • Postad:
  05 jun 2018
  16:15
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 4,15
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  05 jun 2018
  20:56
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td