Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: U.Boat – Vinnare

Dagens lunchtävlingar hämtas från Solänget och jag har hittat ett par spel som kommer att testas.

I den andra avdelningen tycker jag att andrahandsfavoriten U.Boat ska ha bra chans att vinna loppet. Hästen har under de senaste starterna testat på betydligt tuffare sällskap än vad den idag ställs emot, kliver helt klart ned rejält i klass. Femtespår i volt är såklart ingen fördel, men hästen är stabil så jag tror körsven John Östman ska kunna få iväg hästen i rätt gångart.

Värst emot är favoriten Nr 11 New Joker som kommer med 4 raka segrar, men spår 11 över kort distans är såklart negativt.

Min scenario är att John Östman får en tillräckligt bra start för att kunna hålla favoriten bakom sig och eventuellt kunna köra sig till ledning i ett tidigt skede, då ska det vara en god chans till seger.

Testar 2 Units på detta spel.

Lycka till.
Spela på LeoVegas och få Se bonus här
Trav

U.Boat – Vinnare

 • Postad:
  05 jun 2018
  11:27
 • Rekare: robfri
 • Spel: 1
 • Insats: 2,00
 • Odds: 3,85
 • Info: Vinnare
 • LeoVegas
 • Datum:
  05 jun 2018
  12:45
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: V4-2
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td