Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Portugal – Algeria

Portugal v Algeria -1.25 @1.94

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är den sista uppvärmningsmatchen för Portugal inför VM som stundar. Det gruppjumbon Algeriet, som endast lyckades mäkta med två poäng under VM kvalet, som står för motståndet. En match man bara borde kunna "göra jobbet" helt enkelt.

Portugal har som vanligt blandat och givit resultatmässigt. Efter förlusten mot Schweiz den första omgången i VM kvalet gick man alltså rent resterande matcher, och knep direktplatsen till VM. Efter det har man spelat en drös träningsmatcher med blandade resultat.

Algeriet var som sagt en besvikelse i det Afrikanska kvalet, och kom sist i gruppen. Det mesta kretsar kring spelarna Yacine Brahimi i Porto och Leicesterstjärnan Riyad Mahrez, men hurvida de är aktuella den här matchen är ännu oklart.

Portugal har en tendens att underprestera rejält. Speciellt i matcher det inte gäller något i, medan de nästan kan överprestera i mästerskap. Det minns vi t.ex. 2016 när man kryssade sig till ett EM guld, trots Ronaldos uttåg i finalen. Detta är ändå den sista matchen man har på sig att slipa på detaljerna innan man kliver in i VM-gruppspelet, och det vore dumt att inte sätta ton i laget, och bygga upp moralen. Algeriet har ingenting att spela för, och även om Portugal roterar i elvan, ska man bara städa av Algeriet. Speciellt som matchen går hemma i Lissabon på Estádio da Luz. Portugal får helt enkelt chansen i genrepet.
Fotboll

Portugal – Algeria

  • Datum:
    07 jun 2018
    21:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td