promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Rofstad Odin – Övriga

Östersund lopp 7:

9 Rofstad Odin kommer med fyra raka segrar och har imponerat stort på slutet. Näst senast på Bjerke spårade han runt om och gick tillslut undan med många längder med krafter kvar. Han har gjort en start i Sverige och det under fjolåret när han testade i ett uttagnings lopp till Svenskt Kallblodsderby. Det blev tyvärr galopp den gången och vann det loppet gjorde Tand Kraft. Den långa distansen är inget problem och strular det inte under vägen har han toppchans. Björn Garberg gör knappast resan i onödan och vi kliver in med 6 units till 2.15!
Spela på LeoVegas och få Se bonus här
Trav

Rofstad Odin – Övriga

  • Datum:
    08 jun 2018
    20:33
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td