promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Dizzy Broad – Övriga

Färjestad lopp 6:

Här väljer jag att spela Björn Goop tillsammans med 3 Dizzy Broad som jag är helt inne på leder detta från start till mål. Näst senast var hon ute mot hästar som Ultra Bright och Double Exposure och gick klart bra som femma via 1.09,0 sista 600. Senast tog hon hand om ledningen men valde att släppa och blev sedan fast i en trött rygg. Det fanns gott om krafter sparade över linjen och formen är mycket bra för dagen. Vi är inne på att Björn lyckas få henne till ledningen och sedan kör där så länge lampan lyser. Vi är inne på att hon nog kan springa 1.10,0 sista 800 från ledningen och då borde hon blir mycket svårslagen. Motståndet är inte det värsta och vi väljer att kliva in med 5 units till 2.90 och jobbar in Goop från start till mål!
Trav

Dizzy Broad – Övriga

 • Postad:
  11 jun 2018
  15:47
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,90
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  11 jun 2018
  20:13
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td