Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: South Korea – Senegal

South Korea v Senegal Ö2 @2.07

-------------------------------------------------------------------------------------------

VM närmar sig med stormsteg, och på torsdag drar det igång. Vi har fyra vänskapsmatcher kvar. Två idag, samt två imorgon.

Vi har hittat ett mycket intressant spel i en av dagens bataljer där Sydkorea möter Senegal på Untersberg-Arena i Österrike. Det är ett Sydkorea, som har enorma problem. Man får inte alls till det och lyckades inte ens slå Bolivia här senaste trots enormt favoritskap. Man ska alltså in i Sveriges grupp, tillsammans med Tyskland och Mexiko, och nu får man nog ses som solklara underdogs.

Senegal är laget på andra sidan. Ett mycket intressant lag, som kliver in mot Polen den 19e. Det är ett Senegal som b.la. präglas av Liverpool spelare Sadio Mané, som med sitt enorma löpsteg kan straffa vilket lag som helst. I övrigt har man spelare som Sakho, Niang, Kouyate - För att inte tala om världsbacken Koulibaly, som till vardags håller till i Napoli.

Det är två offensivt skickliga lag. Senegal, med sitt omställningsspel höll på att straffa Kroatien gång rejält senast, men föll tillslut med 2-1. Sydkorea, även dem, besitter sin främsta styrka i offensiven, och har enorma problem med försvarsspelet - även om offensiven inte sprudlat den heller. Det är ju trots allt tätt inpå VM nu, och det är lite oklart huruvida startelvorna kommer att se ut, och troligtvis lär ingen utav förbundskaptenerna vilja köra slut på sina stjärnspelare, men att vi ska få ett sådant bjudodds på överspelet är nästan autospel oavsett startelvor man kan tänkas ställa ut. Grymt värde.
Fotboll

South Korea – Senegal

  • Datum:
    11 jun 2018
    15:31
  • Sport: Fotboll
  • Land: International
  • Liga: Friendlies
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td