Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Versus As – Övriga

Vaggeryd lopp 8:

Här väljer vi att spela Björn Goops 14 Versus As Han har gjort tre starter på svensk mark i regi Björn Goop. I debuten var han ute i Uttagningsloppen till Konung Gustaf V:s Pokal och spurtade mycket vasst som trea bakom Lucifer Lane och Who’s Who. Klockan visade 1.09,5 sista 400 och Björn var ute i "korvkiosken" 300 kvar. Han gick vidare till finalen där det tyvärr slutade med galopp kort efter start. Upphämtningen var dock mycket bra och klockan visade 1.10,5 i 1600 meter. Senast på Solvalla plockade han ner Born Unicorn från dödens och klockan visade 1.12,0 sista 1400. Detta är utan tvekan bästa hästen i fältet och strular det inte allt för mycket under slutrundan, kommer världens bästa kusk fälla samtliga över det 200 meter långa upploppet! Vi kliver in med 5 units till 3.20!
Trav

Versus As – Övriga

 • Postad:
  13 jun 2018
  13:55
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,20
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  13 jun 2018
  21:06
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td