promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Marocko – Iran

Marocko - Iran @ 2.30 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

VM är snart igång och fokus blir att presentera så mycket bra spel jag hinner mellan allt övrigt innehåll som presenteras. Flera bra spel tycker jag mig se efter att ha gått igenom grupperna klart mer noga än många av gemene man.

På förhand ser det här ut som en svårtippad match mellan två länder vi inte känner till så mycket om. Stirrar vi oss blinda på kvalet skrämmer Irans siffror en lätt, 10-2 i målskillnad på tio matcher och inga förluster med 22 poäng ihop samlat. Motståndet i Irans grupp var Sydkorea och Syrien som kom tvåa och trea. Inte så värst spännande motstånd och Sydkorea kommer nog bli en strykpojke i VM.

Marocko har dock inte varit sämre i sin kvalgrupp där de i sista steget spelade 3-3-0 med hela 11-0 i målskillnad. Då hade de ändå Elfenbenskusten i sin grupp som de flesta känner till, även om de är lite på dekis just nu. Gabon och Mali var övriga motståndare.

Uppladdningen inför Vm har sett bra ut för bägge lag men Marocko presterar snäppet bättre och har lite tuffare motstånd. Seger med 2-1 över Slovakien och Serbien bl a. Jämför detta med Irans segrar med 1-0 över Litauen och Uzbekistan.

Förmodligen en rätt målsnål historia förväntas i mötet men en poäng här kommer ge två förlorare då målet är att ta tre här och sen även läsa lusen av Portugal. Marocko har klart bättre förutsättningar för detta och det här kan vara gruppens knall.

Jag tycker inte 2.30 är det bästa odds jag sett men klart godkänt för att lägga in ett spel. Nu är det ju mycket känsla som säger vad som är rätt och fel och även marknaden i det stora har svårt med bedömningen vad gäller matcher i VM. Det spelas för sällan helt enkelt.

Jag vill dock ändå säga att allt ner till 2.00 i odds är värde. Den som vill hitta något annat spel på matchen kan gå in på U2.5 mål dock endast till runt 1.40 och då förstår ni att där borde inte mycket värde finnas. Nej, häng med mig och hämta hem pengarna när Marocko inleder med seger här!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Marocko – Iran

  • Datum:
    15 jun 2018
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td