Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Aleppo Pine – övriga

Eskilstuna lopp 8:

Här väljer vi att spela 11 Aleppo Pine som borde ha toppchans trots läget. Näst senast avslutade hon mycket vasst i skymundan och klockan visade 1.08,0 sista 400 med bra fart över linjen. Senast blev hon ”allas” drag under Elitlopps-fredagen och hon vann enkelt efter att ha kuppat sig till ledningen med varvet kvar. Klockan visade 1.12,5 sista 800 och det var inte helt slutsålt i mål. Att detta är bästa hästen i fältet råder det ingen större tvivel om. Tar Kenneth bara i högertömmen i ett tidigt skede borde det knappast bli hårt i mål. Vi kliver in med 5 units till 2.50!
Trav

Aleppo Pine – övriga

 • Postad:
  17 jun 2018
  12:19
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  17 jun 2018
  16:50
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td