promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Aleppo Pine – övriga

Eskilstuna lopp 8:

Här väljer vi att spela 11 Aleppo Pine som borde ha toppchans trots läget. Näst senast avslutade hon mycket vasst i skymundan och klockan visade 1.08,0 sista 400 med bra fart över linjen. Senast blev hon ”allas” drag under Elitlopps-fredagen och hon vann enkelt efter att ha kuppat sig till ledningen med varvet kvar. Klockan visade 1.12,5 sista 800 och det var inte helt slutsålt i mål. Att detta är bästa hästen i fältet råder det ingen större tvivel om. Tar Kenneth bara i högertömmen i ett tidigt skede borde det knappast bli hårt i mål. Vi kliver in med 5 units till 2.50!
Trav

Aleppo Pine – övriga

 • Postad:
  17 jun 2018
  12:19
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  17 jun 2018
  16:50
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td