Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Costa Rica – Serbia

Costa Rica v Serbia +0.5 @1.98

-------------------------------------------------------------------------------------------

Costa Rica och Serbien inleder grupp E på söndag kl 14.00. Det är en tajt grupp utöver storfavoriten Brasilien, varför detta verkligen blir en nyckelmatch. Båda lagen är i princip av största behov av vinst här för att ha bästa chans på andraplatsen i gruppen.

Ni kan läsa mer ingående om grupp E här - https://www.sharps.se/nyheter/384-grupp-e

Costa Rica har en riktigt fin chans att täcka linan här då Serbien presenteras som klara favoriter. Costa Rica blev visserligen mottligt överkörda av Belgien igår efter att ha tagit ledningen med 1-0. Slutresultatet skrevs tillslut 4-1, men det ska sägas att det verkligen är ett Belgien i storform, och de allra flesta lagen skulle tvingas blotta sig när den elvan ställer upp. Även Serbien, som i den här matchen är motståndarna till Costa Rica. Ett Serbien, som är det lag som förväntas föra matchen, och även gå segrande ur den. Jag ställer mig stark frågande till det.

Serbien har ju då alltså efter kvalet, sett riktigt kalla ut. Att man slog Bolivia senast med 5-1 ser jag knappast som någon skalp. Dessförinnan förlorade man mot ett svagt Chile, utan några som helst stjärnor, och som även kan läsas i gruppgenomgången för E-gruppen är Serbien ett lag med en stark trupp, men som så sällan får till det. Nu lyckades man pricka formen i kvalspelet, men har alltså kallnat rejält efter det. Ganska olägligt såklart, och jag tycker det börjar lukta lite flopp.

Att Costa Rica ska vara så pass stora underdogs som de ändå är köper jag inte, och spelar dem därför till ett kanonpris.
Fotboll

Costa Rica – Serbia

  • Datum:
    17 jun 2018
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td