Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Jonkopings Sodra – Falkenbergs

Jonkopings Sodra - Falkenbergs +0.25 @1.746

-------------------------------------------------------------------------------------------

Som kontrast till allt VM-spel som just nu pågår har vi hittat ett kanonlir i Supettan. Det är serieledande Falkenbergs, som på bortaplan, ska ta sig an de erkänt hemmastarka Jönköping Södra. Även om så inte varit fallet hittills.

Falkenbergs toppar just nu tabellen, och med 12 spelade omgångar har man facit 8-1-3. Otroligt fina siffror, och just nu är vägen upp mot Allsvenskan i en linjär linje i nordostlig-riktning.

Läget är desto knivigare hos smålänningarna, som efter det Allsvenska uttåget i fjol, presenterades som en av favoriterna att på förhand vara med och slåss om uppflyttning. Jönköping svarade upp till förväntningarna genom att kliva på 4 raka minor de 4 första omgångarna av serien, och det kunde väl inte ha gått sämre egentligen. Nu har man förvisso spelat upp sig, men faktum kvarstår att spelet klaffar inte riktigt, och sådär hemmastarka som vi är vana att se dem har inte synts till.

Nu kommer alltså Falkenbergs på besök, som har totalharmoni i gruppen, och ett bortafacit på 4-0-2. Det är endast Öster som har lyckats knäppa dem på näsan, och jag tror att Jönköping kommer få det riktigt svårt att bryta ner Falkenbergs. Kliver man på för mycket i offensiven, vilket man förväntas göra på Stadsparksvallen, är risken stor att man istället straffas bakåt.

Med endast 2 poäng ned till grupptvåan gör att man i Falkenbergs inte riktigt har råd med en förlust. Chansen för krysset ökar då givetvis en aning, och därför väljer jag att spela +0.25 istället för +0.
Fotboll

Jonkopings Sodra – Falkenbergs

  • Datum:
    17 jun 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td