Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Belgium – Panama

Belgium - Panama -2 @2.11

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 17.00 på söndag, är det dags för det stjärnspäckade Belgien att äntra scenen. Trea i FIFA världsranking, och tränare Roberto Martinez kan välja och vraka hur han ska formulera sin elva.

Panama är laget som ska stå för motståndet. Eller tja, iallafall försöka. För det är väl känslan, att Panama väger alldeles för lätt? Man har nog den högsta snittåldern i hela VM då hela 9 spelare är över 30 år. En hel del rutin med andra ord, men räcker det? Nja, majoriteten av spelarna i Panama håller till i MLS, och det är ju som vi vet ganska långt ifrån den europeiska toppen, som också har visat sig i träningsmatcherna. På de sju senaste matcherna har man endast en vinst mot Trinidad och Tobago (0-1). Resterande 6 matcher fördelas med 4 förluster och 2 oavgjorda. Detta utan att ha mött något riktigt topplag.

Belgien har under ett par år nu producerat enormt många världsspelare, och vi minns 2014 hur FIFA placerade Belgien som nummer 1. Tyvärr fick man inte riktigt fått till det, och man behövde förlängning för att kunna slå USA i VM senast. Känslan är däremot nu att det börjar lossna. Världsspelare som Kevin De Bruyne, Eden Hazard och Romelu Lukaku ser riktigt spelsugna ut, och den numera Dalian Yifang FC (Kina) tillhörande Yannick Carrasco visar tydligt att han inte tappat suget. Ja, sådär kan vi egentligen fortsätta hur länge som helst då hela elvan plus bänken i Belgien är av absoluta världsklass.

Om vi kikar på träningsmatcherna inför VM har Belgien egentligen bara mosat motstånd av Panamas kaliber - Egypten (3-0), Costa Rica (4-1), Saudiarabien (4-0), och detta trots att man roterar en del och experimenterar med elvan.Jag tror att vi kallt räkna med att Panama kommer få det riktigt riktigt tufft här, och att Belgien ska vinna med minst 2 bollar känns oerhört bra.

Fotboll

Belgium – Panama

  • Datum:
    18 jun 2018
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-06-15 10:06

Vinner de med minst 2 bollar får vi ju minst en push.

AmaerildeRimfrost 2018-06-14 22:59

Citat:
Ursprungligen postat av karpafan Visa inlägg
Dem flesta förstår nog "felskrivningen" minst 2 bollar, du menar 3 bollar med -2
Nu kan jag inte svara för hur Lukasoe menade men oavsett blir det push på två bollar. Så har han rätt blir det i alla fall inte förlust.

karpafan 2018-06-14 22:49

Dem flesta förstår nog "felskrivningen" minst 2 bollar, du menar 3 bollar med -2

Lukasoe 2018-06-14 11:29

18/6 är på måndag och inte söndag naturligtvis!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td