Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Colombia – Japan

Colombia - Japan -0.5 @1.72

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 14.00 på tisdag är det dags för grupp H att göra avstamp. Colombia är lite kluriga, och vi minns alla hur de under VM 2014 chockade många. James Rodriguez fick sitt genombrott som tog honom till storklubben Real Madrid. Efter några halvdana säsonger i marängerna tog han sig till Bayern München där det inte riktigt heller har gått som många förväntat sig.

Japan kommer från det asiatiska kvalet, som vi vet är ganska risigt. Eller snarare "väldigt risigt". Det säger egentligen ingenting att de lyckades vinna sin kvalgrupp, och nu under våren har man inte direkt fortsatt att rosa marknaden då man endast har lyckats plocka en vinst. Man blev b.la. överkörda av svaga Sydkorea med hela 4-1. Inga styrkebesked direkt.

Även om inte Colombia spelar sin starkaste fotboll just nu skiljer det enormt, alltså då menar jag verkligen enormt, mycket mellan det sydamerikanska kvalet och det asiatiska. Colombia är trots allt ett riktigt bra lag som har en hel del världsspelare och ligger strax under de stora drakarna, och oavsett ska man vara klara favoriter till att vinna den här matchen mot Japan. Större sådana än vad oddsen antyder varför jag tycker 1.72 för den raka vinsten känns riktigt fin!
Fotboll

Colombia – Japan

  • Datum:
    19 jun 2018
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td