Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Frankrike – Peru

Frankrike - Peru +0,75 @ 2.25 (Nordicbet), insats 6 units (ca 3%)

Frankrike hade det kämpigt mot ett Australien som gjorde det mycket bättre än förväntat. Fransmännen är dock mina VM-vinnare om jag måste säga något lag - förutom Senegal då! Men jag kan inte titta på här då jag tycker det har blivit för mycket snack om Frankrike. Storlagen är inte lika överlägsna som alla vill tro och jag tar chansningen här att jag läst matcherna rätt.

Peru gjorde det bra mot Danmark men föll trots det med 1-0. Det missades en straffspark och Peru radade upp mängder med chanser. Danmark såg verkligen dåliga ut. Kanske var det Peru som gjorde dem dåliga för jag förväntade mig en riktigt bra dansk insats där. De var en besvikelse men var det inte enbart Danmarks egen förskyllan så är Peru bra nog att utmana Frankrike på riktigt.

Jag var länge inne på att spela det raka på Peru men oddsen hade gått ner från runt tio till sju och jag tar ett litet säkrare spel där jag vinner på oavgjort samt vid förlust med ett mål får tillbaka halva insatsen.

Perus förlust var nämligen en stöld och det gör att läget inför omgång två är att Peru har noll poäng medan Frankrike lite turligt har tre poäng. Visst kan Frankrike spela upp sig men det är ändå oroande att vinna för att bollen lyckades passera mållinjen med en centimeter eller vad det kan ha varit. Danmark på tre poäng bör ju rent logiskt ta minst en poäng mot Australien och förmodligen blir det tre om de bara spelar upp sig lite. Då kan det här bli en match som har direkt betydelse för vilka placeringar lagen verkligen ska få efter sista omgången.

Åker Australien på tre förluster kan vi få tre lag på sex poäng och målskillnad avgör. Men det kan lika gärna bli Danmark på nio poäng och en oavgjord här får Peru att ha det lite halvt om halvt i egna händer om nu Danmark slår Frankrike. Inget som de ska lita på så klart. Men för Peru finns inte förlust på kartan om nu inte Australien slår Danmark några timmar innan. Då är läget helt plötsligt att Peru kan ta sig vidare vid förlust här om Frankrike slår Danmark i sista omgången samtidigt som de själva fixar bäst målskillnad för att nå andraplatsen genom att slå Australien.

Rörigt värre. Här kommer Peru åtminstone att prestera likvärdig fotboll som i första omgången hoppas jag. Jag vill dock inte göra en bedömning av värdet här och hur lågt det går att spela men till 2.25 säger känslan att utav vad jag såg i omgång ett så är det ett bra spel. Sen är det svårt att veta hur omgång två kommer vara. Synsk är jag inte ännu! Jag håller ner insatsen just av den anledningen - eller njae, mer för att jag har svårt värdera oddset här.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Frankrike – Peru

  • Datum:
    21 jun 2018
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td