Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: M.T. Insider – Övriga

Dannero lopp 6:

Här väljer vi att spela 6 M.T. Insider som borde ha toppchans att spåra detta runt om. Han var senast ute på V75 mot tuffa hästar och gick bra som trea via 1.10,5 sista 800. Han är kusligt snabb ut och missar knappast ledningen här. Det handlar om ett försökslopp där det fyra första går till final, vilket borde innebära att ingen vill köra "ihjäl" sin häst i detta lopp. Olle Alsen släpper knappast ledningen och skulle han få bestämma tempot efter eget behag första varvet, borde bli mycket svårslagen. Vi kliver in med 5 units till 3.85 och jobbar in Olle från start till mål i detta race!
Spela på LeoVegas och få Se bonus här
Trav

M.T. Insider – Övriga

  • Datum:
    21 jun 2018
    21:32
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td