Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Germany – Sweden

Svensk chauvinism!?
VM 2014 var underbart. Sverige var inte med. Man slapp svammel om möjliga avancemang på midsommarafton. Bara att sitta och mysa till fantastisk fotboll under sena sommarkvällar.

Nu ska "vi" ta oss an den tyska maskinen. De har "press på sig" anförs som ett argument för att inte tappa hoppet innan matchen.
Jag skulle nog säga tvärtom, de kommer förmodligen skärpa till sig, prestera när det gäller, under stress och press faller man tillbaka på invanda mönster, och de förhärdade proffsen får chansen att visa vad de kan... nä det gynnar knappast Sverige!

Jag tycker faktiskt inte att Tyskland var värdelösa mot Mexico, däremot var förväntningarna som så ofta skyhöga. Jag inbillar mig vidare att Mexico var bra, kanske tack vare inspiration och glädje från de "fester" som det snackades om innan matchen
Mexico gick i alla fall inte att mala sönder och med några uteblivna och missade chanser var skrällen ett faktum, andra halvlek var rent fantastiskt spännande, bästa hittills i mitt tycke även om Kroatien har imponerat på sitt håll och bjudit på lysande fotboll.

Sverige då, detta lag, detta fina kompisgäng. Ja så långt är jag med, man måste få drömma! Jag hoppas verkligen de flyger på små lätta moln när de går in på arenan.

Själv ligger jag lågt i förväntningarna, jag vill se mer än ett straffmål mot Sydkorea innan jag funderar på att ta ned månen, det känns bäst så, kanske lyckas jag jinxa bort Tyskland?

Jag är även nyfiken på hur Sverige tar sig an ett underläge, att behöva jaga kvittering.


Det vore en bragd, och jag ser ett om än långsökt spel som Sverige kan uppnå med tur, 0-0, total på under 0.5 mål... det är reken för den som måste spela med hjärtat!

Det jag tror på och gillar oddset på är Tyskland -1.5, 2.64 hos Pinnacle är taget 8 dagar i veckan, i VM-tävlingen får det bli Germany EH -1 med maxinsats, i min tankevärld är det EV+ även till 2.50 om än hyfsat marginellt men ni andra spelar väl Sverige? (inte du Amarilde ).


Fotboll

Germany – Sweden

 • Postad:
  22 jun 2018
  20:22
 • Rekare: ExtremtRik
 • Spel: 1 -1.5
 • Insats: 0,00
 • Odds: 2,64
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  23 jun 2018
  20:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: FIFA
 • Liga: World Cup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-06-22 20:31

Missförstå mig rätt, jag kommer vara jätteglad om jag vinner en Sverigetröja i VM-tävlingen, och skulle gärna ha den redan imorgon, för allt kan hända?
Heja! Skål!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td