Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Enclave – Övriga

Äntligen!
Ett lopp som går att "räkna ut"! Skämt åsido, 3 Corky Ramirez verkar röra sig snabbt och lätt i första kurvan, spetsen känns vigd för denne.
Favoriten i loppet, 10 Roheryn, återfinns på bakspår med lämplig startrygg i Corky Ramirez. Ingen av dessa är favoriter, 12 Gento är loppets favorit och körande Uhrberg använder denne som spik i sitt tips, respekt, men från 12e på en snabb sommarbana letar jag vidare, dessutom kan det ofta vara en fördel om flera kör för seger. Vidare behöver man som bekant inte sätta spelet var gång om man har tillräckligt odds...

Roheryn är rejäl och kan nog tänkas "göra lite jobb" om det krävs, vilket jag tror, Roheryn gick ruskigt bra över upploppet senast mot just Corky Ramirez, som kanske borde gasat lite i början av upploppet men det är lätt att säga i efterhand, Roheryns spurt var oerhört stark.
På en snabb sommarbana har jag svårt att ta ställning, den ene positionsgynnad och den andre riktigt rejäl sort.

Lösningen - jag spelar Anders Zackrissons nr 4 Enclave ! Denna är garanterat bättre än förtroendet han fått av streckspelarna på V75 - 2 procent. Hästen rör sig otroligt lätt barfota och har nu två lopp i kroppen då han kördes i mål på avstånd efter galopp senast utan att varken ta in, tappa eller förta sig. Rädsla för stänk anges som orsak, således, nät på eller köra i ledning nu. Hästar lär sig snabbt, detta fixar Zackrisson.
Jag hoppas att han kommer ned på innern och kan följa de två förhoppningsvis felfria favoriterna för att slå av dem till publikens jubel över Kalmars långa upplopp !
Spela på Unibet och få 200% upp till 2000kr
Trav

Enclave – Övriga

 • Postad:
  24 jun 2018
  12:02
 • Rekare: ExtremtRik
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 33,00
 • Info: Kalmar lopp 9, V75-5
 • Unibet
 • Datum:
  24 jun 2018
  17:50
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här