Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Polen – Colombia

Polen +0 - Colombia @ 2.42(Bethard), insats 8 units (ca 4%)

Femte reken blir på polackerna som har Lewandowski på topp. Att Colombia är favoriter i den här matchen är felaktigt enligt mig. I min bok en nära slantsingling och efter första omgången så får vi se om marknaden ändrar sig.

Polen kanske inte hade den tuffaste kvalgruppen där Danmark blev tvåa. Över tio matcher för Polen blev det 8-1-1 (28-14) och det är både starka och svaga siffror. Det producerades väldigt mycket mål framåt men läckte även en hel bakåt. Styrkan är att oavsett vilka de möter så kan Lewandowski avgöra matcher på egen hand. I de senaste uppladdningsmatcherna inför VM har det blivit 2-2 mot Chile samt 4-0 mot Litauen. Skyttekungen som spelar i Bayern Munchen gjorde tre av dessa målen och då spelade han enbart 120 minuter dessutom.

Colombia tog sig med nöd och näppe vidare från gruppen i Sydamerika där de tack vare 1-1 mot Peru i sista omgången blev kvalificerade. Spelade 0-0 mot Egypten i en uppladdningsmatch nu inför VM och har tidigare under året fått 0-0 mot Australien samt vände de starkt mot Frankrike till 3-2 men Frankrike är lite upp och ner med min vilja och det såg vi mot Luxembourg bl a.

Colombia är klart överskattade i detta VM. Visst, de gjorde det bra för fyra år sen men då i Sydamerika. Nu är det VM i Ryssland som gäller och de kommer inte klara av att bära den pressen att de ska återupprepa succén från 2014 där de inte var långt från att slå ut Brasilien.

Målsnålt eller målrikt spelar ingen roll. Det här är värde ner till 2.10 sticker jag ut hakan och säger. Skillnad mellan drygt 41% och drygt 47% i hur ofta de lyckas nämligen. Bara att plocka det här innan alla ser efter första omgången att oddsen här är uppåt väggarna!

I december öppnade det här spelet på under två i odds! De borde nog legat kvar där!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Polen – Colombia

  • Datum:
    24 jun 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-25 00:47

Vilket jäkla utfall alltså. Sådana här matcher gör ju att man lätt kan tro att det var ett uruselt "bet" men som tur är det ju inte så det fungerar även om känslan säger så. Oavsett är jag aldrig nöjd med dåliga utfall och allt tål att granskas igen oavsett utfall. Polen var åtminstone klart sämre än förväntat trots att de inledde starkt i början.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td