Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Senegal – Japan

Senegal -1 - Japan @ 3.75 (Unibet), insats 7 units (ca 3.5%)

Japan överraskade även på mig till viss del under första omgången även om jag varit inne på att Colombia blir VM:s flopp. Men Senegal är laget jag höjt upp rätt mycket och som jag tror blir den stora positiva överraskningen i VM. De inledde fantastiskt genom att besegra Lewandowski och hans Polen. Det är starka kort - antagligen mycket starkare än gemene man tror.

Senegal har ett bra spel med både tyngd och fart. De kommer att skapa rejält mot Japan och trots ett målsnålt VM så är jag uppe på siffror på 3-0 till Senegal. De kommer föra matchen och dra det längsta strået. Japan kommer så klart försöka med sin fart och de har några riktigt bra spelare som Kagawa för att nämna någon.

Det här är en relativt öppen grupp där jag tror att det finns bra chans att båda dessa lagen tar sig vidare och det gör att det defensiva kommer prioriteras eftersom det i slutändan kan gynna dem bägge. Men jag tror även ett ledningsmål kan öppna upp matchen mer än det stänger den. En poäng är mer värt än vad det kostar att förlora med två mål istället för ett.

Därför väljer jag exakt -1 för att få push på vinst med minsta möjliga marginal. Det här är dock en match som kan sluta 3-3 likväl även om jag ser det som mest troligt med 2-0 till Senegal. Jag fortsätter iaf att pusha för mitt lag Senegal i detta VM. Dumt att inte smida medan järnet är varmt. Och som jag redan nämnt tidigare så fick vi över 30 i odds på att de här två lagen skulle avancera från gruppen.

Jag har svårt att bestämma exakt procentsats spelet sitter utan det är en hel del feeling med här. Det måste åtminstone sitta minst 27% av gångerna för att det ska vara ett positivt resultat i långa loppet.

Senegal har mängder med spelare som kan avsluta och jag håller Ismaila Sarr högt även om han tog en väldigt defensiv position i slutet av förra matchen. Samtidigt är flera afrikanska lag offensiva i sitt tänk även om jag tyckte mig se rätt bra disciplin i Senegal senast också!

BOL
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Senegal – Japan

  • Datum:
    24 jun 2018
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td