Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Degerfors – Falkenbergs

Degerfors - Falkenbergs +0 @1.94

-------------------------------------------------------------------------------------------

Serieledaren Falkenbergs åker till Degerfors, som är erkänt hemmastarka, och ska försöka utöka sitt avstånd ner till tvåan. Just nu ligger man 2 poäng för Helsingborg med en match mindre spelad.

Att åka till Degerfors är aldrig en lätt uppgift, men faktum är att i år har man inte riktigt rosat marknaden hemma på Stora Valla. Ändå ligger man på en 7e plats just nu, tack vare ett okej bortaspel. Nu kommer alltså Falkenbergs på besök. Ett Falkenberg som är hela 9-1-3 hittills. Läskigt bra facit såhär långt. Senast slog man Jönköping på Stadsparksvallen med 3-1 vilket är urstarkt. Känslan är att det inte är mycket som kan stoppa dem just nu. På de 5 senaste matcherna har man en målskillnad på +9, och man ser oerhört homogena ut för tillfället.

Jag kikade även på målmarknaden här då båda lagen brukar kunna producera en hel del mål framåt, men oddsen var ganska klena. Jag väljer istället att kliva in på bortalaget här, som bara öser på. Formen är nästintill toppad, och Degerfors har egentligen allt att bevisa här. Falkenberg bör vara en tyngre favorit än vad oddsen antyder.
Fotboll

Degerfors – Falkenbergs

  • Datum:
    25 jun 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td