Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Global Takeover – Övriga

Halmstad lopp 9:

Här väljer vi att spela 3 Global Takeover som borde ha toppchans att leda detta från start till mål. Han har visat fin form på slutet och står på tur för en seger. Näst senast satt han fast med gott om sparade krafter i ett lopp som vanns av Uccello Jet. Senast avslutade han klart bra som tvåa via 1.11,0 sista 400 även fast han inte var helt körbar över upploppet. Vi är inne på att han tidigt får överta ledningen av årsdebuterande 2 New Muscle Ås och därifrån har han vunnit 4/5 starter. Motståndet är klart passande och det låter bra på honom inför ikväll. Vi kliver in med 5 units och jobbar in André Eklundh från start till mål!
Trav

Global Takeover – Övriga

 • Postad:
  25 jun 2018
  15:54
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,35
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  25 jun 2018
  21:26
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fulsprit 2018-06-25 22:56

Bra spel men grov bortkörning!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td