Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ik Brage – Halmstads

Ik Brage - Halmstads Över 2.5 @1.82

-------------------------------------------------------------------------------------------

Superettan rullar på som vanligt i bakvattnet av VM, och vi har här hittat ett fint spel i Borlänge där Ik Brage tar emot Halmstad.

Det är två lag vars formkurvor pekar spikrakt uppåt. Brage är 3-1-1 på deras 5 senaste matcher, samtidigt som Halmstad är 4-0-1. Det är en på förhand ganska jämn match, där känslan ändå är att Halmstad är något bättre just nu. Senast mot AFC Eskilstuna lyckades man vända underläge 1-0 till vinst 2-1. Riktig starkt med tanke på motståndet. Dock har Brage hemmaplan vilket givetvis jämnar ut det hela.

Det som präglar båda dessa lag just nu är den fröjdiga offensiven, och då framförallt Halmstad som bara pumpar på framåt. Faktum är att man har faktiskt gått över linan i de 5 senaste matcherna. Samtidigt ligger inte Brage och trycker på bromsen nu och borde kunna få in någon boll. Att vi då får hela 1.82 på en 2.5 lina känns oerhört generöst. Det klipper vi direkt!
Fotboll

Ik Brage – Halmstads

  • Datum:
    25 jun 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-25 19:23

Ibland går det snabbt Själv får jag svettas till på övertid varenda gång något sitter känns det som
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td