Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Saudi Arabia – Egypt

Saudi Arabia - Egypt -0.5 @1.83

Klockan 16.00 är det dags för den 3e omgången i grupp A. Det är två lag som båda står på 0 poäng, och som redan är utslagna. Dett blir alltså en match om äran, och en möjlighet till att rädda sitt skinn något då det är klart bättre med en 3e placering än 4a i gruppen.Saudiarabien förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Al-Mayoof - Shahrani, Albulayhi, Hawsawi, Al-Burayk - Otayf, Al-Mogahwi - Dawsari, Faraj, Bahebri - Muwallad.

Man gör inga större förändringar mot förra matchen mer än att man går från 4-5-1 till 4-2-3-1. Al Jassim är skadad och ersättaren blir Al-Mogahwi. I övrigt är det samma trupp, även om det är lite oklart om vem som väntas få chansen i målet då ingen imponerat ännu.Egypten förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

El-Shenawy - Shafy, Hegazi, Gabr, Fathy - Eleny, Hamed - Trezeguet, Said, Salah - Mohsen.

Hector Cuper väljer precis samma trupp och formation som senast mot Ryssland.Det var lite förvånande att Egypten inte kunde stå upp bättre mot Ryssland senast, och man är nog klart mer besvikna än Saudiarabien, som gjorde en fin match, och pressade Uruguay rejält. Egypten hade en klart större press på sig, och har egentligen mer att spela för då en jumboplats skulle svida mer än för Saudiarabien. Risken att det blir en relativt avslagen historia är nog ganska stor, men är det något lag som ska gå segrande är ändå Egypten.
Fotboll

Saudi Arabia – Egypt

  • Datum:
    25 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td