Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Saudiarabien – Egypten

Saudiarabien - Egypten -1.5 @ 4.15 (Marathonbet), insats 7 units (ca 3.5%)

Det här är ett odds som är alldeles för högt. Visst, inget av lagen imponerade i andra rundan och det blev ett kämpande Saudiarabien som förlorade med minst mål. Det blev endast 0-1 mot Uruguay medan Egypten fick hela 1-3 i baken mot Ryssland.

Ryssland spelar dock med ett enormt självförtroende och det är hemmaplan vilket jag tror vi ska våga väga in mer än det borde. Statistiken talar ju för att hemmalagen överpresterar var gång de arrangerar VM i fotboll. Så den förlusten för Egypten tycker jag vi ska ta med en nya salt och vi vet att Egypten gjorde det bra trots förlust mot Uruguay i första omgången.

Saudiarabien fick sig en rejäl kalldusch mot Ryssland i inledningsmatchen men sen var det ett mer defensivt lag som matchade Uruguay. Det är en normal reaktion efter att ha blivit fullständigt utspelade i matchen innan. Nu har de gjort den där "heroiska" prestationen och vi går in i sista omgången.

Två lag som redan är utslagna och nu handlar det bara om att undvika sistaplatsen. Egypten är ett bättre lag och har Salah längst upp. De kommer få möjligheter mot ett stillastående Saudiarabien. I min värld kan det bli en 3-0 eller 4-0 seger för Egypten likväl som det kan bli förlust. Men när jag väger sannolikheten så har vi ett riktigt fint värde här.

Sker detta 25% av gångerna är vi plus men jag tror det kan ske än oftare. Inte omöjligt att vi har upp mot 30% här just för att inget av lagen har något att spela för. Förmodligen flera mål och jag kan likna det vid en bronsmatch där ett lag är mer fokuserat än det andra. Jag tror Egypten kommer vara mer fokuserat än Saudiarabien som inte är en fotbollsnation ännu även om de siktar på det framöver.

Därför går jag in relativt högt i insats då jag tycker värdet är bra här även om det bara sitter knappt var tredje gång. Spelvärt ner till 3.50 minst och ev lite lägre. Annars gå in på överspelet om ni bara tror det blir flera mål i matchen.
Fotboll

Saudiarabien – Egypten

  • Datum:
    25 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-25 16:54

Det är fan tufft att sätta sina spel när domaren är köpt *suck*. Jaja, 45 minuter kvar men Saudi får väl en eller två straffar till...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td