Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Spanien – Marocko

Spanien - Marocko Ö2.5 @ 1.89 (Pinnacle), insats 8 units (ca 4%)

En match där Spanien i första hand vill ha en poäng för säkrat avancemang men där de vinner gruppen vid vinst med fler mål än Portugal om de nu också vinner sin match. Spanien kan spela lite på placering och vilken väg de vill ha framåt, åtminstone om de ska möta Ryssland eller Uruguay i åttondelsfinalen. Jag vill dock inte spekulera för mycket i just detta.

Däremot vet jag att Marocko haft ett underbart anfallsspel hittills även om de är mållösa. Nu slipper de tänka defensivt då de redan är utslagna och nu gäller det mest att visa upp att de hade i VM att göra. Hellre förlust med 4-5 här än 0-0. Så full fart framåt enligt mig.

Det kommer öppna upp det bakåt när Spanien vill kontra. Så att bägge lag kommer hjälpa till för att nå över linan här vågar jag nog påstå och det får vi till hela 2.30 på vissa sajter. Men blir det 3-0 så vinner vi här medan "BLGM" inte skulle sitta och för att ha den bakdörren väljer jag hellre detta, Marocko har ju trots allt inte gjort mål och går de mest ut och surar och inte bryr sig kan det rinna iväg istället.

Jag tycker bägge spelen är bra men väljer Ö2.5 då jag inte behöver fundera så mycket om Marocko nu inte lyckas hjälpa till.

Oddset har gått upp från runt 1.65 bara för någon dag sedan. Jag hugger direkt då det tidigare behövdes över 61% för att vara vinnande, medan det nu endast krävs över 53% för att vara ett bra spel. Nog når detta över 2.5 mål åtminstone 55-56 procent? Så ner till runt 1.80 vill jag säga att det här är värde.

BOL!
Fotboll

Spanien – Marocko

  • Datum:
    25 jun 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-27 00:16

Formen på G och spelet satt ju fint med 2-2 som matchresultat.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td