Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Uruguay – Ryssland

Uruguay - Ryssland Ö2.5 @ 2.45 (expekt), insats 8 units (ca 4%)

När den här reken skrivs är inte hela gruppen färdigspelad i omgång två men oavsett har Ryssland ett enormt bra läge att avancera vidare till åttondelsfinal och det kan ju oroa lite eftersom de kanske inte helt "bryr sig" vilka som spelar var i sista matchen. Det är stor sannolikhet att det är en ren seriefinal dock och det är det som är utgångsläget för hur sannolikheten värderas här. Ett Ryssland som vinner gruppen på ett oavgjort och då lutar vi mot 0-0 eller 1-1.

Jag tror dock inte det finns några planer på att vilja komma tvåa för att då få möta Spanien som jag i dagsläget antar vinner den gruppen även om Iran kan ställa till det ordentligt. Så utgångsläget är att både Ryssland och Uruguay vill vinna gruppen. För Uruguay krävs det då seger även om de inte kommer offra sig helt för det kommer viktigare matcher.

Blir det en "viktig" match så kommer det öppnas upp ytor. Vi kommer inte ha en match där det är två rädda lag för att släppa in mål. Utan det kommer bli offensivt och Ryssland imponerar mer och mer. De kommer göra mål även i sista matchen och frågan är om det slutar med ett eller fler. Uruguay måste framåt och de kommer inte vänta om de vill vinna här.

Uruguay kanske vilar sina stjärnor istället och nöjer sig med andraplatsen. Allt går att spekulera i. Men blir det inte en viktig match så kommer det bara bli en öppen match där energin från hemmapubliken kommer få det ryska laget att se till så det blir mål här.

Vilka är egentligen incitamenten för att spela målsnålt och defensivt? Visst, Ryssland vinner gruppen då men Uruguay kommer ju inte vara nöjda med 0-0 och hoppas på ett sent 1-0 mål här som nämnts ovan.

Att sen fotboll är en slumpsport för hur och om målen kommer - ja det får vi ta. För sannolikheten är enligt mig mycket närmare 50/50 att matchen går över 2.5 mål som att den skulle gå under. Nu pekar oddsen på 40/60 och det köper jag inte. Som bonus lägger jag till att VAR existerar och det borde öka möjligheten för någon straff som kan hjälpa till att få upp målen.

Enligt mig spelbar ner till 2.15 åtminstone men skulle marknaden vara så fel på det? Jag tvivlar ju, så ner till 2.30 har vi även marginal på min galenskap!
Fotboll

Uruguay – Ryssland

  • Datum:
    25 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-21 13:14

Går att få till hela 2.63 nu och det känns väldigt bra även om det är lättare att spela försvar för landslag än anfallsfotboll - samt att VM hittills har varit hyfsat målsnålt.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td