Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Australien – Peru

Australien - Peru @ 2.40 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

Jag är lite sent in på den här matchen men jag måste bara hugga den då jag inte kan hänga upp mig på att vi tidigare kunde få 2.70. Samtidigt kan jag inte riskera att vänta på att den åter ska vända upp. Jag spelar det här över 2.15 i odds faktiskt, men återigen är det mycket egen touch under VM då marknaden kan vara väldigt ute och cykla - likaså jag så klart!

Men summerar vi dessa två lagen så hamnar jag likt en pendel på olika sidor hela tiden i antalet mål och liknande. Två mål har Australien gjort hittills, bägge på straff medan Peru inte gjort något mål ännu, märkligt nog! Likväl tänker jag att det mest sannolika är över 2.5 mål även om Australien har en liten chans att nå en åttondelsfinal och egentligen inte borde bjuda upp till dans. Men de måste vinna och behöver satsa framåt. De möter dock snabba spelare från Peru med kul anfallsfotboll och det kan bli svårt för Australien att klara av detta.

Peru var överlägsna mot Danmark i deras möte, och det var en av de större stölderna hittills i VM när Danmark segrade med 1-0. Även Australien tog över matchen mot Danmark men inte med samma frenesi och skapande av målchanser. Peru fick även 0-1 mot Frankrike medan Australien förlorade med 2-1 mot fransmännen. Tänk på att Peru var bollförande mot Frankrike och skapa ungefär lika många målchanser. Australien var inte i närheten av det. Klar fördel Peru även om det är ny match nu.

I min värld kommer Peru vara de som kommer ha bollen mest men jag tror inte Australien kommer ligga på kontringar utan försöker flytta fram spelet när de väl har bollen i sin ägo. Matchen borde bölja en del och för Australiens del måste de lita på att Frankrike slår Danmark för att ens få chansen. Det ökar i min mening Perus chanser klart.

Peru kan likt Marocko spela utan någon press och defensivt tänk. De vill åka hem med ett värdigt avslut och de är ett klart bättre fotbollslag. Australien har inte imponerat även om de bjudit på bra motstånd mot Frankrike och Danmark. Tänk på att de fick för-kvala mot Syrien där de precis tog sig vidare efter förlängning inför det slutliga kvalet mot Honduras där det bara blev 0-0 på bortaplan. Enkelt vidare sen efter 3-1 hemma.

Trots stora och tuffa spelare i "Aussie" så bör Peru kunna spela ut på ett annat sätt och chanserna kommer de skapa. Nu gäller det att de sätter dessa också och inte ska väl Australien få fler straffar för hands i detta VM?

Jag håller ner insatsen till 6 units då jag är osäker på värdet här. Tycker dock spelet är bra och tänker inte fega ur utan skjuter. Peru behöver vinna minst 42% av dessa matcher för värde åtminstone. Tror dock de vinner runt 46% här men mycket svårräknat. Kanske vore ett bättre spel -1.5 på Peru eller över 2.5 mål men det här var det jag till sist kom fram till.

Australien är inte bättre nu än för fyra år sen, då blev det noll poäng på tre matcher med minus sex i målskillnad. Möjligen släpper de inte in lika många bollar nu men poängen tror jag landar på samma.

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Australien – Peru

  • Datum:
    26 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-27 00:17

Tack! Äntligen blir utfallen bättre efter mycket stolpe ut men likt Tyskland skjuter jag in mig

nomasporfavor 2018-06-26 23:13

Klockrent
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td