Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Örgryte – Jönköpings Södra

Örgryte - Jönköpings Södra +0 @ 2.89 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

Mitt i VM-vimlet bryter jag av med en intressant match i Superettan där jag tycker det här kan ha riktigt fint värde.

Jönköping har egentligen inlett uruselt och har endast fyra segrar - samtliga mot bottenlag. Det gör att jag normalt inte skulle in och spela på tvåan här men jag tycker mig se ett intressant mönster som jag inte kan blunda för här. Jag håller dock nere insatsen här då jag inte med 100% säkerhet vet att jag är rätt ute.

Södra har aldrig blivit den stora skrällen inför matcherna i årets Superettan utan varit hyfsat betrodda. Som storfavoriter har de precis vunnit med 1-0 mot Frej men borta mot HIF blev det som nästan fyraoddsare endast en förlust med 1-0.

Nu ska de åka till Örgryte och det kan ju skrämma ifall man snabbt tittar på tabellen men studerar vi formen mer noga ser vi följande. Det är fyra raka matcher utan seger mot varierat motstånd. Senast förlust med 1-2 hemma mot Norrby som ligger i paritet med Jönköping i tabellen. Göteborgslagets första hemmaförlust för säsongen där de nu har 4-1-1 (13-5). Då är det lätt hänt att luta sig ditåt men formen gör att jag tycker 2.00 i odds är i lägsta laget på raka ettan och byter sida helt då oddset är tilltalande.

Jönköping inledde Superettan med fyra raka förluster. Efter det är det nio matcher med endast två förluster. Detta mot Helsingborg och Falkenberg som ligger tvåa och etta i serien. Ett klart fall framåt, och då de hela tiden varit hyfsat betrodda tycker jag det är dags att kliva in nu mot ett lag som har svårt att segra. Visst, ska Örgryte verkligen åter förlora hemma mot en "skräll", men glöm den andra statistiken nu. Glöm även att de förra säsongen hade ett klart bättre hemmafacit än dito borta.

Av de matcher som inte slutar oavgjorda måste Jönköping vinna minst 35% för att vi ska ha värde här. Det här vinner Jönköping minst 40% säger jag då alla oavgjorda är bortplockade. Spelvärt ner till 2.50 åtminstone och ev lägre. Men som vanligt, slår jag övriga marknaden så stort på fotboll i Superettan? Tveksamt men nog finns det värde här.

Håller ner insatsen lite då mitt tänkta mönster är lite osäkert även om det är få förluster på slutet för bortalaget.

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Örgryte – Jönköpings Södra

  • Datum:
    26 jun 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-27 00:18

Härligt med lite stolpe in efter en fin vändning av Jönköpings Södra! Raka tvåan hade dock gett ännu mer men jag är nöjd oavsett!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td