Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Serbia – Brazil

Serbia - Brazil X @4.44

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är en ödesmatch där båda lagen kan gå vidare. Brasilien öppnade med ett kryss för att sedan slå Costa Rica efter två mål i slutet av matchen. Serbien gjorde lite tvärt om, där man började med att vinna över Costa Rica i öppningsmatchen, för att sedan tappa en 1-0 ledning till 2-1 mot Schweiz.


Serbien förväntas komma med en 4-2-3-1 uppställning på följande vis:
Stojkovic - Kolarov, Tosic, Milenkovic, Ivanovic - Matic , Milivojevic - Ljajic, Milinkovic-Savic, Tadic - Mitrovic.

Inga större förnedringar i laget. Samma formation som senast, med den skillnaden att Filip Kostic ersätts av Adem Ljajic.Brasilien väntas starta med en 4-3-3 uppställning:
Alisson - Marcelo, Miranda, Silva, Fagner - Coutinho, Casemiro, Paulinho - Neymar, Jesus, Willian.

Douglas Costa dras med hamstringskada vilket gör att Willian är fortsatt given på den kanten. Sedan väntas även Fagner fortsätta på högerbacken då Danilo dras med ljumskbesvär. I övrigt inga konstigheter, en ganska offensiv uppställning från Brasilien.


Serbien är absolut inget dåligt lag. Man är riktigt duktiga på att försvara sig, och lär lita på det när man låter Brasilien styra spelet. Samtidigt är Brasilien inte klara och behöver minst en poäng för avancemang. Skulle krysset stå sig ett tag in i matchen tror jag inte att Brasilien kommer gå för vinsten på samma sätt, och det kan då bli defensivt och chansfattigt. Då ökar givetvis kryssrisken, som också spelas till fina 4.44 hos Pinnacle.
Fotboll

Serbia – Brazil

  • Datum:
    27 jun 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td