Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sydkorea – Tyskland

Sydkorea - Tyskland -2 @ 2.17 (Unibet), insats 7 units (ca 3.5%)

Återigen påminner jag om att jag håller på Tyskland men försöker se det från ett objektivt öga när jag skriver rekar med eventuella favoritlag.

Tyskland satte sig i ett läge där de antagligen tar andraplatsen i gruppen ifall Mexiko nu vinner mot Sverige. Då räcker det ju med att vinna med en boll eller att spela oavgjort. Tyskland är dock inte i det läget att de vill avancera vidare från en grupp där de egentligen inte gjort något bra - om vi enbart tittar resultatorienterat.

Här kommer Tyskland gå ut likt mot Sverige med fullt fokus. Mycket bollinnehav är att vänta och de kommer söka läge efter läge. Skillnaden mellan Sydkorea och Sverige är dock stor när det gäller att försvara sig. Framför allt när det gäller ett storlag som Tyskland med de kvalitéer de besitter.

Tyskland vet att de är klara för åttondelsfinal om de vinner med två bollar oavsett hur det går i den andra matchen. Vid seger med ett mål så kan det sluta illa om exempelvis Tyskland vinner med 1-0 och Sverige vinner med 2-1 för att nämna ett exempel. Därför kommer Tyskland mala på och de ska inte förlita sig på några andra resultat. Sen är ju bollen rund och krav är inte alltid till fördel. Men nu kan Tyskland spela klart mer avslappnat vad gäller det mentala. Normalt är Tyskland bra när det gäller press och utsatta lägen då de alltid fått hantera sådana situationer. Känns som det finns en magi vad gäller hela det landslaget med gamla spelare som hela tiden är involverade.

Sydkorea vet att de har chans att avancera om Mexiko vinner sin match men att de ska kunna stå upp mot Tyskland i detta VM känns inte logiskt och ligger de väl under så tror jag det även kan rinna iväg. Det känns lite som sista hoppet går ut - de kommer anfalla än gladare och inte ta de sista procenten som kan vara viktiga i hemjobbet.

Förutsättningarna är klara. Tyskland vidare med seger på två mål eller mer. Det kommer de göra. Risk för push men börjar det ramla in så kan det även bli 4-0 eller än mer. Det här är en match där det verkligen kan lossna med målskyttet för Tyskland.

När oddset rusat upp hela dagen så stämplar jag in. Missade dock 2.24 men får nöja mig med 2.17 vilket också känns riktigt bra. Det här spelar jag alla dagar om jag får dubbla pengarna eller mer faktiskt. Jag hoppas jag inte påverkats av mitt hjärta men ett bollinnehav på 71%-74% mot Sverige är starka kort och det kommer se ut på något liknande sätt mot Sydkorea tror jag. Nu sitter chanserna för det har skapats rätt mycket på de två tidigare.

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Sydkorea – Tyskland

  • Datum:
    27 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-27 18:12

No comments

: sad44:
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td