Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Wir Ideal – Övriga

Åmål lopp 9:

Här väljer vi att spela Björn Goop tillsammans med 2 Wir Ideal som står på tur för en seger. För tre starter sedan gick han mycket vasst efter galopp och klockan visade 1.12,0 sista 1000 med 1.11,0 sista 800 i ett lopp som vanns av Heartbreaker V.S. Senast satt han fast med gott om krafter i ett lopp som vanns av Wellino Avenue och hade nog blandat sig i segerstriden. Motståndet ser klart passande ut och från ett perfekt utgångsläge, borde han få en fina resa. Felfri tror vi på toppchans och kliver in med 4 units till 6.40!
Trav

Wir Ideal – Övriga

 • Postad:
  27 jun 2018
  14:02
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 6,40
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  27 jun 2018
  21:26
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td