Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Connecticut Sun – Indiana Fever

Jag väljer att spela Indiana Fever +11.5 i nattens WNBA match mot Connecticut Sun. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.92.

Indiana Fever skall försöka få slut på en trematchers förlustsvit och vinna bara deras andra match för säsongen när de besöker Connecticut Sun på onsdagen. Fever förlorade sin senaste match på söndagen mot just Connecticut med 87-78 och kommer att vilja ha revansch här. Natalie Achonwa ledde Fever med sina 16 poäng i förlusten som tog dem till 1-13 totalt.

Connecticut kommer att spela back-to-back på onsdagen efter att ha spelat mot Washington Mystics på tisdagskvällen. I sin seger på söndag över Indiana leddes Sun av Rachel Banham med 20 poäng. Vinsten där bröt en trematchers förlustsvit, och igår förlorade man mot Washington.

Kelsey Mitchell leder Fever offensivt med 15,9 poäng per match. Candice Dupree är den andra ledande scorern och andra ledande rebounder med i genomsnitt 13,1 poäng och 6,7 rebounds per match. Tiffany Mitchell är ännu en spelare som snittar dubbla siffror i poäng på 10,1 per match. Erica Wheeler leder laget i assists med i genomsnitt 4,5 per match, medan Natalie Achonwa är den ledande rebounder med i genomsnitt 7,9 per match. Indiana gör i genomsnitt 75,7 poäng per match.

Chiney Ogwumike leder Connecticut i scoring och är andra i rebounding med ett snitt på 15,2 poäng och 7,8 rebounds. Jasmine Thomas är lagets andra ledande scorer och ledare i assists med ett snitt på 14,1 poäng och 4,7 assists per match. Courtney Williams är den fjärde spelaren som snittar dubbla siffror i poäng på 12,5 poäng per match. Connecticut snittar 88,7 poäng per match.

Jag ser en del klara fördelar här för Indiana Fever. Connecticut spelar back to back inatt, och därtill kommer man hem för att spela sin första hemmamatch på två veckor. Att spela emot lag som varit på sådana här bortaturnéer har visat sig vara ganska bra. Spelarna som kommer hem har ofta familjer i fokus just då, och första matchen där kan vara svår att koncentrera sig på.

Connecticut är 0-2 i år ATS på hemmaplan mot Eastern Conference lag, medan Indiana är 4-0 ATS mot Eastern Conference lag på bortaplan, och hela 6-1 ATS de sju senaste matcherna på bortaplan. +11.5 på Indiana borde räcka här.

Basket

Connecticut Sun – Indiana Fever

 • Postad:
  27 jun 2018
  19:37
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2 +11.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 jun 2018
  01:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: WNBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td