Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: England – Belgium

England - Belgium X @3.00

-------------------------------------------------------------------------------------------

Avspark om ca 1 timme, och det är en spännande avslutning på G-gruppen. 1an mot 2an, och därmed en spännande seriefinal mellan två lag på samma poäng. Båda lagen är redan kvalificerade för åttondelsfinalen då både Tunisien och Panama står på 0 poäng. Den här matchen kommer endast att handla om vem som kniper förstaplatsen, och därmed får möta Senegal i en åttondelsfinal. Grupptvåan får istället möta Colombia.

England väntas komma med en 3-5-2 uppställning:
Pickford - Cahill, Stones, Jones - Rose, Delph, Dier, Lingard, Alexander-Arnold - Rashford, Vardy.

En hel del ändringar kan väntas göras här. Kyle Walker är en varning ifrån en avstängning och lär säkert inte starta p.g.a det. Dele Alli har känningar i ljumsken och är också osäker på spel. Sedan väntas Dier, Delph, Rashford och Alexander-Arnold kliva in i en startelva, men som sagt - Det är ganska oklart hur truppen kommer att formeras, men en hel del rotationer ser ut att vara att räkna med.

Belgien väntas ställa upp med en 3-4-2-1 uppställning:
Courtois - Vermaelen, Kompany, Alderweireld - Chadli, Dembele, Fellaini, Januzaj - Hazard, Tielemans - Batshuayi.

Även här kan vi se att det roteras en hel del. Trion med Lukaku, Hazard och Mertens har alla submaximal status och väntas vila. Även Vertonghen, Boyata, De Bruyne och Meunier verkar inte komma till spel.

Det är en toppmatch där inga av lagen verkar kunna eller vilja gå för det till 100% då båda redan är klara för åttondel. Känslan är att det kan gå åt vilket håll som helst, samtidigt lär inget av lagen vilja ha någon spelare skadad och det är tveksamt om spelarna går in för det fullt ut. I åttondelsfinalerna väntar antingen Colombia eller Senegal vilket är två jämnbra lag och det är inte heller någon riktigt morot till att vinna gruppen, varför krysset känns nära till hands.
Fotboll

England – Belgium

  • Datum:
    28 jun 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2018-06-28 19:20

Citat:
Ursprungligen postat av Lukasoe Visa inlägg
Ja se där! När resultatet stod live stod Senegal som 2a, men med samma poäng, målskillnad och gjorda mål måste det ha avgjorts på lottning då?
Senegal hade fler gula kort än Japan och åkte därför ut på sämre "fair play". Första gången någonsin det händer.

Lukasoe 2018-06-28 19:08

Ja se där! När resultatet stod live stod Senegal som 2a, men med samma poäng, målskillnad och gjorda mål måste det ha avgjorts på lottning då?

AmaerildeRimfrost 2018-06-28 19:02

Förstaplatsen möter Japan i åttondelsfinalen.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td