Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Senegal – Colombia

Senegal - Colombia Ö2.5 @2.06

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är en riktigt nagelbitare när 2an och 3an möts i gruppen i en avgörande match. En åttondelsfinalplats ligger i potten, och just nu är det Senegal som har försprånget med 1 poäng.

Tabellen ser just nu ut såhär:
1. Japan 4
2. Senegal 4
3. Colombia 3
4. Polen 0

Senegal behöver alltså minst kryssa för att vara helt säkra, och vara oberoende den andra matchen mellan Japan och Polen, som för övrigt finns att läsa här https://www.sharps.se/rekar/2018-06-28-japan-poland-world-cup-45543. Skulle Senegal istället förlora mot Colombia har man ändå chans på avancemang om då Polen slår Japan, då det kommer ned till målskillnad.

För att Colombia ska avancera vidare krävs det att man antingen vinner matchen, eller att man kryssar samtidigt som Polen slår Japan, då det även här kommer att avgöras på målskillnad.

Senegal kommer med en 4-3-3 uppställning enligt följande:
N´Diaye - Sabaly, Koulibaly, Sané, Wagué - Gueye, N´Diaye, Ndiaye - Mané, Niang, Sarr.

Det verkar inte som att några ändringar kommer att göras från föregående match.

Colombia kommer till skott med 4-2-3-1 formation på följande vis:
Ospina - Mojica, Mina, Sanchez, Arias - Barrios, Uribe - Rodriguez, Quintero, Cuadrado - Falcao.

Pekerman har visat sig vara klurig kring truppinfo, och den enda ändringen vi med säkerhet kan säga är att Uribe kliver in istället för Aguilar på mitten, då han skadade sig förra matchen.


Det är två riktigt offensivt balanserade lag, där Colombia stod för en riktig uppvisning senast när lagets stjärnor visade vägen. Man är som redan bekant i behov av en vinst här, samtidigt som Senegal sitter i nästan samma situation. Känslan är att matchen kan gå åt vilket håll som helst, men att vi är ganska säkra på en chansrik match med mycket fart och fläkt. Överspelet känns därför ganska givet till en mycket fint odds.
Fotboll

Senegal – Colombia

  • Datum:
    28 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td