Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Senegal – Colombia

Senegal - Colombia @ 3.35 (Unibet), insats 8 units (ca 4%)

Väljer här ett DnB-spel på sista afrikanska laget i VM. Senegal har spelat kul fotboll och rätt disciplinerat bakåt dessutom där tränaren Cisse satt sin prägel tycker jag. Slog ett dåligt Polen i öppningsmatchen men fick endast 2-2 senast mot Japan, som dock gjort det riktigt bra hittills. Nog var Senegal förtjänta av segern där?

Nu är läget som så att Senegal tar sig vidare på vinst eller oavgjort. Vid förlust måste Polen slå Japan med fler bollar än vad Senegals förlust mot Colombia blir. Det här är inget scenario som Senegal kommer lita på. Det blir fokus på att se till att ta sig vidare.

Fördelen med det här spelet att få push på oavgjort om nu Senegal inte lyckas avgöra är att om Polen leder med ett par bollar mot Japan så tar sig båda dessa lag här vidare till åttondelsfinal. Alltså kommer matchen med stor sannolikhet enbart spelas av mot slutet och vi får tillbaka insatsen. Skulle Japan leda eller ha oavgjort vid samma läge här så kommer ju matchen öppna upp sig ordentligt. Då måste Colombia vinna för avancemang och Senegals snabba anfallare kan utnyttja kontringslägen för att t o m få in spelet. Optimistiska slutsatser men det är sådant som vi måste kunna väga in så klart.

I grunden tycker jag inte ens att Senegal ska vara så stora dogs som de blivit. Beror detta enbart på att Colombia slog ett mycket blekt Polen? Har marknaden helt glömt bort att Senegal inte är Polen? Ska Afrika inte ens få med ett lag till slutspel? Nej, jag håller fast här och säger som jag gjort från början. Senegal är laget som kommer överraska i VM medan Colombia floppar. Möjligen är jag lite styrd av dessa tankar men 3.35 i odds här känns kanon. Det räcker att underhållande Senegal vinner 30% av de matcher som inte slutar oavgjort. Jag tror det är klart fler än så. Närmare 40% är det i min bok. Spelbart till 2.75 med lite marginal. Och utan att bli styrd alls hade jag nog sagt nästan 50/50 men återigen, så mycket slår vi inte marknaden med - eller?

Helt enkelt dags för Sarr att presentera sig med sin snabbhet i kombination med ett bra avslut. Klarar Colombia av pressen där de måste vinna för avancemang? Det är inte alltid så enkelt även om de har flera briljanta spelare i truppen.

Väg även in att Nigeria var ytterst nära att skicka ut Argentina och jag tycker det är större chans för Senegal att skicka ut ett annat sydamerikanskt lag istället. Fick vi verkligen 3.35 i odds?

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Senegal – Colombia

  • Datum:
    28 jun 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-06-28 16:49

DnB sprang alltså upp till 3.90 innan matchstart? Det är ju helt märkligt och fortfarande kan man få 2.60 på det här live. Visst, skulle Colombia göra mål finns ju mindre tid kvar att kvittera men det är ju Senegal som varit klart bäst i första halvlek och borde väl gjort ett mål tycker jag!

AmaerildeRimfrost 2018-06-28 01:39

OBS!!! Spelet lagt som +0 vilket inte syns längst upp i reken! Push på oavgjort alltså!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td