Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Betting Gangster – Övriga

Färjestad lopp 8:

Här väljer vi att spela 7 Betting Gangster som borde ha toppchans att spåra detta runt om. Han har gjort det klart bra på slutet avslutade mycket vasst näst senast som trea via 1.10,5 sista 800. Han har tagit samtliga 3 segrar från ledningen och denna gång blir det barfota för första gången, vilket känns mycket intressant. Jerry Riordan tror han kommer vara 50 meter bättre barfota och då borde han bli svårslagen i detta gäng. Favoriten Zelig Kronos tror vi inte är någon stjärna och 1 Riptide R.D. blir över från innerspåret. Vägen ligger öppen för Going Kronos-son och övriga ska vara bra för att slå honom. Vi kliver in med 5 units till 5.75 och jobbar in Carl Johan Jepson från start till mål!
Trav

Betting Gangster – Övriga

 • Postad:
  29 jun 2018
  17:09
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 5,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  29 jun 2018
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: A-League
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td