Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Mystics – New York Liberty

Jag väljer att spela Washington Mystics och New York Liberty över 159.5 poäng i nattens WNBA basketball. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.92.

På torsdagen skall New York Liberty försöka få slut på en trematchers förluststreak när de besöker Eastern Conference rivalerna Washington Mystics, som har vunnit tre raka matcher, och leder Eastern Conference. Liberty förlorade sin senaste match på tisdag 83-69 mot Phoenix Mercury. Tina Charles ledde Liberty där med 12 poäng.

Mystics vann sin tredje raka på tisdag med en 92-80 seger över Connecticut Sun. Vinsten slog bort Sun från första platsen. Elena Delle Donne ledde Mystics med 25 poäng. Washington låg under i halvtid med 43-46, men utklassade Connecticut i tredje quartern 33-15, och kunde därmed vinna matchen.

Tina Charles leder New York i scoring och rebounding med 19,4 poäng och 6,9 rebounds per match. Den andra ledande scoreren och enbart andra spelaren i New York med dubbla siffror i poäng är Kia Nurse med i genomsnitt 10,8 poäng per match. Bria Hartley leder Liberty i assists med i genomsnitt 4,0 per match. New York gör i genomsnitt 76,0 poäng per match.

Elena Delle Donne leder Mystics i scoring och rebounding med i genomsnitt 19,7 poäng och 6,5 rebounds per match. Två andra spelare, ledd av Kristi Toliver (14,8 ppg) gör poäng med dubbla siffror för Mystics. Natasha Cloud leder laget i assists med i genomsnitt 4,5 per match. Washington gör i genomsnitt 84,5 poäng per match.

Washington har de 5 senaste matcherna snittat hela 90.8 poäng, medan man har släppt till 81 poäng i snitt. New York Liberty har varit en besvikelse hittills, då man inte riktigt fått det att stämma. Offensivt har man inte riktigt levererat, och defensivt har man varit usla. Liberty har de tre senaste matcherna släppt till 83.66 poäng.

Om Washington fortsätter leverera offensivt, så ser jag ingen annan möjlighet än att Liberty är tvungna att hänga med i tempot, och därmed borde vi få en match med högt tempo, och förhoppningsvis mycket poäng.

5 av de 6 senaste matcherna har gått över för Washington, och också 4 av de 6 senaste hemmamatcherna har gått över. 4 av de 5 senaste bortamatcherna har gått över för New York, och 4 av de 5 senaste inbördesmötena mellan dessa lag i Washington har gått över totalen.

New York Liberty är också mycket bättre mot Eastern Conference lag, då man snittar ca 81 poäng jämfört med ca 72 poäng mot Western Conference lag.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Basket

Washington Mystics – New York Liberty

  • Datum:
    29 jun 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: WNBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td