Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kroatien – Danmark

Kroatien - Danmark @ 1.91 (Pinnacle), insats 8 units (ca 4%)

Världen må vara tokig ibland men nu har det varit sömniga oddssättare på spelbolagen. De kan inte ha sett en enda av Danmarks tre matcher hittills. Visserligen ska vi inte dra för stora växlar i hur dåliga Danmark är genom att hänvisa till VM:s tråkigaste match hittills där Frankrike halvhjärtat försökte mot ett Danmark som enbart stod och passade boll i backlinjen. Men faktum är att Danmark faktiskt inte är mycket bättre än så.

De slog ett Peru med 1-0 i den mest ohederliga vinsten i VM. Ett Peru som hade varit förtjänt av platsen mot Kroatien och som kanske kunde utmanat. Danmark ser jag som chanslösa. Snudd på lika stora favoriter som Tyskland är mot Sydkorea borde Kroatien vara mot Danmark Lite överdrivet kanske men inte helt ute och cyklar är jag.

Egentligen borde vi gå in på -1.5 mål på Kroatien istället till 3.95 vilket också känns som rena bjud-oddset och jag rekommenderar bägge spelen här. Däremot rekar jag en seger då man aldrig vet och det viktigaste är inte att vinna med tre mål även om de har kapacitet och blir över för att göra det. Men 2-0 eller 3-1 är i underkanten av vad jag känner som realistiskt här.

Idag vilade nästan hela startelvan och slog likväl Island med 2-1, ett Island jag inte håller sämre än vad jag sett av Danmark i VM. Ett Danmark som blev utspelat av Australien som i sin tur blev utspelat i början av Peru även om Australien tog över mer i den matchen sen.

Jag har form och självförtroende nu och kör på medan järnet är varmt. Möjligen borde jag hugga asian handicap-spelet istället, framför allt då det går bra nu - men jag tänker inte drabbas av hybris och nöjer mig med segern. Danmark kommer få tacka för sig men det var kul med dem som ett av tre nordiska lag i VM. Synd bara att de skämde ut sig totalt - inte bara i sin passningslek utan rent spelmässigt. Men som jag skrivit tidigare i en annan del - de kom till VM från samma grupp som Polen och vi vet ju hur det gått för dem också.

Bara lasta in och se glada ut medan oddsen håller sig över 1.70 som jag sätter som nedre gräns för att ha något riktmärke, men 1.60 behöver inte vara fel även om bollen är rund och överraskningar sker. Nu räcker det med att spelet sitter 53% av gångerna men det här borde sitta upp mot 60%! Glöm statistiken att Danmark inte har så mycket förluster eller insläppta mål på slutet. Nu möter de ett av de bästa lagen i VM med det hetaste mittfältet.

BOL!
Fotboll

Kroatien – Danmark

  • Datum:
    01 jul 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-01 17:55

Citat:
Ursprungligen postat av ChippN Visa inlägg
Har Kroation något avbräck eller varför fortsätter oddset att stiga?
De ska ha full styrka och vet inte vad det är som gör det hela. Möjligen att Spanien haft svårt för Ryssland och det kan påverka. Danmark kommer ställa upp och försvara i första hand.

ChippN 2018-07-01 17:33

Har Kroation något avbräck eller varför fortsätter oddset att stiga?

AmaerildeRimfrost 2018-07-01 15:34

Kroatien stiger i odds nu och det är väl bara att plocka till 2.00 just nu också!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td