Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sverige – Schweiz

Sverige +0 - Schweiz @ 2.17 (Pinnacle), insats 7 units (ca 3.5%)

En fantastisk och intressant åttondelsfinal när Sverige återigen har tagit sig vidare. Ett stabilt lag som har en sådan trygghet i organisationen på plan. Det har flera storlag fått känna av tidigare. Nu möter de ett Schweiz som har två backar avstängda i matchen - visst ska Sverige fixa detta?

Förvisso saknar Sverige det som behövs framåt för att vara det där laget som verkligen borde ha toppchans, men med vårt spel här får vi ju push på det oavgjorda och nu senast mot Mexiko blev det ju faktiskt tre mål framåt. Nu får vi dock inte lika högt odds. Men tillräckligt bra för att ha värde.

Sverige har en avstängning i Sebastian Larsson men det där kommer Janne och övriga staben fixa. Jag har stor tro på det här laget och med lite flyt så är det inte omöjligt att vi ställs mot Kroatien i en semifinal. Schweiz borde vara rena drömmotståndarna för Sverige.

Det är ett Schweiz som är obesegrade i VM hittills men mot Serbien var det nästan en stöld då Mitrovic bl a nekades den mest solklara straff jag sett sen den 14 juni. Att de sen inte lyckas med mer än 2-2 mot Costa Rica låter jag vara då de skulle tagit sig vidare hur den matchen än slutade, som det nu blev. Starkt av laget dock att få med sig 1-1 mot Brasilien men det var ett Brasilien med enorm press på sig, och det tog lång tid innan brassarna fick hål på Costa Rica dessutom, innan de fick med sig tre poäng.

Till VM kom Schweiz från samma grupp som Portugal. Ett annat lag som inte heller imponerat fullt ut även om de också är obesegrade. Annars var den kvalgruppen relativt enkel då Ungern som tredje lag var långt efter.

Bollen är rund och inget är säkert, och 3-0 mot Mexiko för Sverige betyder så klart inte att vi tar oss hela vägen. Men det är ett stabilt defensivt Sverige som även kan anfalla även om det saknas en spets längst fram. Laget tror på sig själva och möjligen får vi uppleva ett än bättre år än 1994.

Det här är en match jag nästan vill ha Sverige som knappa favoriter - speciellt då Schweiz saknar två av sina backar. Nu erbjuds vi 2.17 på ett DnB och då tar jag det. Spelbart ner till 2.00 tycker jag. Vinner vi inte får vi åtminstone push väldigt ofta.

Schweiz har bra offensiva kvalitéer i bl a Shaqiri men Sverige kommer vara väl förberedda och det här spelet läggs främst på Sveriges starka försvar än något exemplariskt anfallsspel. Truppens energi borde vara fantastisk och laget vet hur man tar sig vidare och vinner viktiga matcher. Det är bara att se fram mot tisdag nu så ska nog bankrullen öka något!

Heja Sverige!
Fotboll

Sverige – Schweiz

  • Datum:
    03 jul 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-07-03 17:56

Härligt att den här satt! Dock verkar den automatiska tidhämtningen inte varit korrekt då jag såg att även Kroatiens match var felaktig. Go Sweden! De flesta ryggade väl åtminstone med hjärtat
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td