Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sweden – Switzerland

Sverige - Schweiz U1.5 @2.60

-------------------------------------------------------------------------------------------

Förhoppningarna är skyhöga, Sverige ska spela åttondelsfinal i VM. Kl 16.00 är det avspark, och det är Schweiz som står för motståndet. Sverige kunde egentligen inte fått någon lämpligare motståndare, då man slapp någon av de stora drakarna. En andraplats i gruppen hade inneburit Brasilien, som ju komfortabelt plockade ned Mexiko. Nu lever fortfarande Sveriges hopp och drömmar, och vi får verkligen hoppas på en sensationell prestation.

Vårt blågult väntas ställa upp med en 4-4-2 uppställning på följande vis:
Olsen - Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig - Forsberg, Ekdal, Svensson, Claesson - Toivonen, Berg.

Sverige har under hela VM spelat med den 4-4-2 uppställningen, som man nu också ser ut att fortsätta med. Sebastian Larsson blev buren av planen senast mot Mexiko och kan givetvis inte medverka här. Gustav Svensson, som då ersatte Larsson, kommer även att göra det den här gången. I övrigt är det inga andra förändringar.

Schweiz ser ut att komma med en 4-2-3-1 uppställning:
Sommer - Rodriguez, Akanji, Djourou, Lang - Xhaka, Behrami - Embolo, Dzemali, Shaqiri - Gavranovic.

Två av startbackarna i Schweiz, Stephan Lichsteiner och Fabian Schär, har båda dragit på sig för många varningar och är därmed alltså avstängda här i åttondelen. Vladimir Petkovic ser ut att sätta in Michael Lang och Johan Djourou på dessa herrarnas positioner. I övrigt verkar det som Breel Embolo fortsätter ute på vänsterkanten efter en bra insats senast mot Costa Rica, speciellt som Steven Zuber meddelat att han är osäker p.g.a sjukdom.

Schweiz kommer att underskattas. Janne Andersson har varit väldigt tydlig med sin respekt mot dem, och säger att de endast har förlorat en enda match sedan maj 2016. Vi med blågula ögon får hoppas att detta blir den andra då. Hur som helst är Schweiz ett ruggigt bra lag, och man ligger trots allt 6a på FIFA´s världsranking och förtjänar så också. Laget präglas av ett starkt mittfält och då är känslan att man också kommer att vara spelförande så länge vi har likaläge eller svensk ledning, men frågan är om inte Sverige står lite väl högt torts allt. Man har gjort det väldigt bra såhär lång, och krossade faktiskt Mexiko, och frågan är om man inte har VM´s bästa "lag", och i särklass bästa försvar. Det, om något, skulle kunna bära Sverige vidare i detta mästerskap.

Schweiz brukar inte direkt spotta in mål, samtidigt som Sverige lär fokusera stenhårt på det dem är bäst på, d.v.s försvarsspel. Känslan är att 0-0 kommer stå sig länge och att underspelet ligger nära till hands. Under 1.5 blir därför spelet till 2.60 gånger såsen.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Sweden – Switzerland

  • Postad:
    03 jul 2018
    09:47
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: UNDER 1.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,60
  • Unibet
  • Datum:
    03 jul 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td