Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Uruguay – Frankrike

Uruguay - Frankrike Ö2.5 @ 2.85 (Expekt), insats 8 units (ca 4%)

Trots att det är slutspel och kvartsfinal tycker jag att spelbolagen lägger sig lite för högt på överspelen här. Visst blir det många 1-0 segrar längs vägen till en final men jag tycker vi måste se vilka lag det är som är involverade dessutom och jag tror det är för mycket rå data som används för att sätta ett så högt odds som 2.85 här samt 2.90 i kvartsfinalen mellan Kroatien och Ryssland.

Uruguay inledde med två stycken 1-0 matcher men det var mot två lag som i första hand försvarade sig med näbbar och klor. De matcherna kan vi inte väga in så mycket och egentligen inte matchen mot Ryssland heller där det blev 3-0. Matchen mot Portugal såg det bra ut framåt och normalt är de defensivt starka men gjorde det som krävdes där även efter kvitteringen av Pepe. Nu möter de ett strålande Frankrike.

Frankrike är de som jag från början trodde skulle vinna VM och jag håller dem fortfarande högt även om segern mot Australien med 2-1 satt långt inne men åter igen var det ett defensivt lag som mötte ett storlag. Sen endast 1-0 mot Peru genom deras 19-åring, Mbappe. Minns inte helt den matchen men statistiken säger 12-10 i skott varav totalt sex stycken var på mål. Peru gjorde det dock bra framåt säger det lilla minnet så Frankrike är starka bakåt vet vi ju. Matchen mot Danmark säger inte så mycket dock eftersom det var en 0-0 match där två lag var nöjda.

Att det blev sju mål senast när Frankrike mötte Argentina är ju makalöst, speciellt eftersom underspelet (U2.5) gav runt 1.50 i odds men sådan är ju fotbollen. Argentina är dock klart bättre offensivt än defensivt även om inte mycket fungerat i det laget. Frankrike visar dock på styrka framåt och de såg verkligen laddade ut i den matchen. Möjligen att de kan styra den här matchen i ett lägre tempo om de tar ledningen men gör Uruguay mål så får även deras defensivt duktiga spelare det tufft.

Jag väljer spelet då det finns offensiva spelare här som har målsinne utöver det vanliga. Risken är väl att Cavani är borta men oavsett har de Suarez kvar även om han kan bli lite ensam. Frankrike måste bara göra minst två mål här med den energin de utstrålade mot Argentina. Visst kommer det snackas att det defensiva måste fungera bättre men 2-1 räcker för vinst här.

Drygt 35% av dessa matcher måste gå över för att vara vinnande i längden. Tycker nog att även detta bör ligga upp mot 40% trots att det är slutspel i VM. Slutar det sen 0-0 så är det lite som 4-3 senast.

BOL!
Fotboll

Uruguay – Frankrike

  • Datum:
    06 jul 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td