Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Russia – Croatia

Ryssland - Kroatien Ö4.5 hörnor @2.17

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kvällsmatchen under lördag ligger till en början lite i lä hos svenskarna då det tämligen är en något viktigare match kl 16.00 - som finns att läsa om här https://www.sharps.se/rekar/2018-07-07-sweden-england-world-cup-34352

Full genomgång av lördagens matcher finns att läsa här https://www.sharps.se/nyheter/432-vm-dag-21-7-7-a

Ryssland
Efter att ha roterat till en trebackslinje mot Spanien, kommer man troligtvis till skott med en fyrbackslinje här i kvartsfinalen, där Yuri Gazinskiy och Denis Cheryshev åter är i startevlan. På vänsterbaken väntas Fedor Kudryashov starta då Yuri Zhirkov klev av i halvtid mot Spanien p.g.a skada. I övrigt är både Igor Smolnikov och Alan Dzagoev troligtvis redo att göra inhopp om Tjertjesov skulle behöva förändra något. Sedan är Smolov, Golovin, Kutepov, Zobnin och Gazinskiy alla en varning från att missa en eventuell semifinal.

Kroatien
Man gör inga större ändringar här. Ivan Strinic är osäker om han kan komma till skott på väntserbacken efter att ha blivit utbytt mot Danmark senast p.g.a skada. I övrigt är det inga konstigheter. Mateo Kovacic och Milan Badelj starar på bänken, och Ante Rebic, Ivan Rakitic, Marcelo Brozovic, Mario Mandzukic, Marco Pjaca, Sime Vrsaljko, Verkan Corluka och Tim Jedvaj är alla 8 en varning från att missa en eventuell semifinal.


Det är en väldigt jämn match på förhand, och det är väl egentligen inget snack om vilka som har det bästa laget. Kroatien, med sitt mittfält i absoluta världsklass, väntas givetvis föra matchen. Jag är däremot inte så säker på det. Vi såg hur man tappade matchen mot Danmark, samtidigt som det finns frågetecken kring vart man har Luka Modric efter det psykologiska tappet senast i åttondelen. Även om man är spelförande här tror jag ändå man har respekt för Ryssland, som ju trots allt ändå slagit ut Spanien. Det är ett Ryssland som präglas av en offensiv fotboll, med stora starka spelare som kan dra stor nytta i närkampsspelet. På mitten har man stjärnskottet Golovin, som kan lira en hel del boll, och därmed lyfta in i boxen på de långa Ryska spelarna. Den 194 cm långa Artiom Dzuyba är något att hålla koll på för de Kroatiska försvaret. Dzuyba som tog platsen av lagets stjärna, Smolov, kan mycket väl vara en target för det ryska inläggsspelet, och hörnlinan ligger lite väl lågt här i mina ögon.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Russia – Croatia

  • Postad:
    07 jul 2018
    09:51
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 1 Ö4.5 hörno
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,17
  • Unibet
  • Datum:
    07 jul 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td