Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ryssland – Kroatien

Ryssland - Kroatien Ö2.5 @ 2.90 (Expekt), insats 8 units (ca 4%)

Det här är ett kanonodds enligt mig även om det är en kvartsfinal i VM där det är vinna eller försvinna. Jag tror vi tjänar mycket här för att bägge dessa lagen gick under 2.5 i sin åttondelsfinal. Dock ska vi veta att Spanien inte bjöd upp mycket till match mot ett lågt stående Ryssland och då blir det svårt att producera mål. Sen gjorde Kroatien en rätt platt match och hade heller ingen fart i sitt spel.

Ryssland kan mycket väl stänga ner den här matchen men det kan även vara så att de inte orkar ta ett steg till. Helst måste ju Ryssland hjälpa till med målproduktionen här men Kroatien har sådan kvalité att de själva gör tre mål här om de bara får sitt anfallsspel att fungera igen.

Scenario som kan uppstå är ju ett lågt stående Ryssland som mest vill försvara 0-0 (eller om de når 1-1) till en förlängning och eventuellt straffar. Gör Kroatien första målet tror jag det kan stå 1-0 en lång bit i matchen och frågan är mest ifall Kroatien vill försvara det eller går för tvåan också vilket kommer öppna upp matchen. Jag hoppas på det sistnämnda då de redan haft ett straffsparksavgörande och vill gå för att slippa förlängningar och sådant i framtiden utan att för den skull bara försvara en knapp ledning. Leder Ryssland här måste Kroatien fram och visst luktar det 2-1 i de fallen?

Det döms mycket straffar i VM och jag tror inte det kommer minska här. Får vi dessa gratismål så tackar vi så klart.

Tänk på att Ryssland gjort nio mål på fyra matcher i VM även om de haft två "lätta" matcher. Kroatien har gjort åtta mål på sina fyra matcher och då har de haft rätt tufft motstånd i jämförelse. Det defensiva är att Ryssland släppt in fem mål på sina fyra matcher medan Kroatien endast släppt in två mål och har sett rätt stabila ut även om Danmark tilläts skapa lite för mycket i senaste matchen.

Klart det kommer prioriteras en defensiv här men det trodde vi även mellan Frankrike och Argentina och där slutade det 4-3. Ryska spelarna såg slitna ut tidigt i förra matchen och visst, nu får de ju några dagars återhämtning. Jag är dock mycket tveksam till att de står emot Kroatien här och inför hemmapubliken ska de nog kunna få sådan energi att ett mål framåt görs.

Totalt finns här för bra offensiva kvalitéer för att motstå 2.90(!) i odds. Minst 35% av dessa matcher måste gå över och jag tror vi ligger upp mot 40% minst, så ner till 2.50 borde det finnas värde.

BOL!
Fotboll

Ryssland – Kroatien

  • Datum:
    07 jul 2018
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td