Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sweden – England

Sverige - England @1.95

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är dags för den vänstra, eller "sämre" delen av slutspelsträdet att göra upp, och vilken dag vi har framför oss. Kl 16.00 bänkas flera miljoner människor framför tv-soffan för att se den drömkvartsfinal vi alla ville. Sverige mot England. Jösses vilken fest det kommer bli, från båda håll egentligen.

Sverige
Det väldigt få förändringar som Janne gör inför kvartsfinalen. Man kör vidare på sin 4-4-2 uppställning där Sebastian Larsson åter är tillgänglig efter avstängningen förra matchen, och väntas ta platsen av Gustav Svensson. Sedan är istället Mikael Lustig avstängd, och Emil Krafth är mannen som väntas ersätta Lustig där. I övrigt är Albin Ekdal osäker p.g.a fotskada, samt Jimmy Durmaz p.g.a höftproblem, men Ekdal väntas ändå kunna starta här, samtidigt som Durmaz som vanligt börjar på bänken om han skulle vara fit for fight.

England
England gick hela vägen till straffar mot Colombia, och Gareth Southgate meddelade efter matchen att de var flera spelare som hade skadekänningar. B.la. fick Jamie Vardy injektion i övertid, vilket också höll han borta från straffläggningen och är förmodligen inte tillgänglig till den här matchen. Kyle Walker, Ashley Young och Dele Alli är även dem spelare som klev av p.g.a skavanker. Southgate kan väntas istället väntas spela fräscha ben här och sätta in Marcus Rashford, Ruben Loftus-Cheek och Danny Rose. Sedan är Henderson, Walker, Lofts-Cheek och Lingard alla en varning från att missa en eventuell semifinal.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Vilket VM detta Sverige har gjort. Man väntades hamna på en 3e plats i gruppen, som man istället går och vinner framför Mexiko och självaste Die Mannschaft. Väl framme vid åttondelen tyckte jag stundtals att Sverige såg tagna ut av stundens allvar, och frågan är om det inte var lite nervöst där ett tag. Hur som helst löste man Schweiz rätt komfortabelt tillslut. Det Sverige gör så himla bra är att man lyckas föra matcherna trots att man inte har bollen. D.v.s man ger bort initiativet, utan att bli alldeles för passiva. Sedan har det fungerat oväntad bra framåt, där det var hårt ifrågasatt inför VM.

Nu höjs givetvis svårighetsgraden en aning. Det är inte längre Mexiko, Schweiz och Sydkorea, utan England. Ett England som likt Belgien och Brasilien kommit ihop som ett lag och inte bara individualister. Det är något som Southgate har jobbat hårt med. England gick absolut en lång och tuff match mot Colombia senast, och flera av spelarna är slitna och har småskavanker, men jag tycker vi ska lugna oss lite på den fronten. Titta bara på den bredd man har i truppen. Rashford, Loftus-Cheek och Rose kan kliva in istället, vilket är spelare som tar plats i många andra landslag. Inga dåliga ersättare med andra ord, och frågan är om inte Sverige jätteresa tar slut här. Känslan är så iallafall. Tvåan spelas.
Fotboll

Sweden – England

  • Postad:
    07 jul 2018
    09:22
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 2
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    07 jul 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA
  • Liga: World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lukasoe 2018-07-07 23:54

Ja. Det var väl lite för bra för att vara sant där ett tag, och visst var det nog lite optimistiskt att tro att Sverige skulle gå till semifinal. Raka tvåan betalade så pass bra också så det var klart värde! Kul att du ryggade!

nomasporfavor 2018-07-07 21:11

Tack för den! Ryggade. (Även om det är lite surt att vi åkte ut)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td